Hét film, amit érdemes megnézni Halloweening

Lassan közeledünk az októberhez, amikor is rengeteget fogunk foglalkozni a Halloweennel! Éppen ezért ajánlunk most hét filmet, amiből minden hétvégén megnézhetünk egyet egészen október végéig!

Démonok éjszakája (Night of the Demons, 1988)
Halloween éjszakáján tíz tinédzser elhatározza, hogy bulizni mennek egy elhagyatott temetőbe. A Hull House-ról azt beszélik, hogy ördögi területen épült. A buli kezdetén a fiatalok összegyűlnek a tükör előtt egy rövid szeánszra, amivel hatalmas hibát követnek el.

Is there something in my teeth?

Az 1000 halott háza (The House of 1000 Corpses, 2003)
Kit tinédzser pár Texas erdőségeibe indul, hogy kinyomozzák egy város legenda történetét, azonban egy borzalmas család foglyul ejti őket.

Come one, come all!

May (2002)
Egy fiatal lány borzalmas gyermekkora után mindenképpen próbál összebarátkozni a körülötte található emberekkel. 

Do you want to be friends?

Halloween (1978)
A klasszikus történet Halloweenkor kihagyhatatlan. Michael Meyers ámokfutása természetesen pontosan október utolsó napjára tehető, így a borzongás garantált.

Where's that damn blouse!

Halloween II. (1981)
Ha már Halloween, akkor egy nem elég ebből a klasszikusból. A második rész még mindig hozza az első hangulatát, így csak ajánlott az őszi ijesztgetéshez. 

Ugh, Is it STILL Halloween?

Halloween H20 (1998)
A Halloween H2O 20 évvel később játszódik az eredeti történetnél, így Mike még visszatér egy utolsó vérengzésre.

I thought you looked familiar...

Trick ‘r Treat (2007)
Négy történetet ismerhetünk meg, amelyek mind Halloween idején játszódnak. Egy hétköznapi igazgatóról kiderül, hogy sorozatgyilkos, egy főiskolás szűzlány éppen találkozik egy sráccal, aki az igazi lehet, amíg egy csapat tini gonosz átverést eszel ki és egy idős férfi, aki egy démoni cukorkakérővel találkozik. 

Do you have any candy?

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.