Hét ember, akiket halottnak hittek

Hihetetlen, de még a mi modern világunkban is előfordulhat, hogy valakit halottnak nyilvánítanak, aki bizony még él. Most ilyen eseteket hoztunk nektek!

Kazan, Oroszország
Fagilyu Mukhametzyanovot halottnak nyilvánították, a testét éppen a temetésre készítették elő, de a nő felébredt a koporsóban, amikor a család éppen felette imádkozott. A nő sokktól azonnal szívrohamot kapott, ami ténylegesen végzett vele.

Ne adják oda még azokat a szerveket!
Val Thomas mellkasi fájdalmakra panaszkodott, amikor megérkezett Nyugat-Virginiába egy charlestoni kórházba. A nő később két szívrohamot kapott, és az agya nem jelzett aktivitást. Az orvosok csak a lélegeztetőgépekkel tartották életben. Éppen arról beszélgettek a családtagokkal, hogy a szerveit felajánlják-e másoknak, amikor Miss Thomas felébredt.

Félelem a holtaktól
Sikoltozó gyászolók rohantak egy zimbabwe-i halottasházból, amikor legnagyobb félelmük vált valóra. Persze a holtak nem agyakra vadásztak, csak a 34 éves Brighton Dama Zanthe ébredt fel a saját temetésén. A barátok és a család éppen tiszteletét fejezte ki a koporsóval, amikor Zanthe főnöke észrevette, hogy a halott lába mozog. Rengeteg megrémültek a zombitámadás lehetőségétől, ezért félelmükben kifutottak a helyszínről.

bogdon-georgescu-1200x798

Romániai eset
A 16 éves Bogdan Georgescu felébredt, pedig halottnak nyilvánították, miután egy erős ütést kapott az arcába egy verekedés alkalmával. Bogdan elmondta a sajtónak, hogy a halottasházban ébredt fel, fehér lepedővel fedték le a testét. A halottasház alkalmazottja azonnal elküldte a fiút a kórházba.

Nem hálózsák
Mississippi államban a 78 éves Walter Williamset halottnak nyilvánították saját otthonában. A férfit hullazsákba tették, majd a halottasházba szállították. Odabent egy alkalmazott észlelte, hogy az egyik zsák mozog. A férfi éppen próbált kiutat találni a zsákból.

Costa Rica
Egy programozó, Graciela a műtőasztalon halt meg. A nő azt állítja, hogy képes volt visszanézni saját testére, azonban pillanatokkal később felemelkedett a plafon felé, egyenesen az égbe. Egy nagyon fényes szobába érkezett. Egy furcsa alak állt elé és ezt mondta: nem leszel képes folytatni. Abban a pillanatban kinyíltak a szemei és holttestek vettél körül. A hullaházban ébredt fel.

Miért van itt ilyen hideg?
Egy 92 éves azonosítatlan német nő ébredt fel a halottasház hűtőjében. A nő természetesen megrémült és fázott, ezért addig ordított, amíg ki nem szabadították. Az orvosát beperelték a rossz diagnózis miatt. A nő sajnos így is meghalt két nappal később.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: