Helyek, ahol sorozatgyilkosok elrejtették áldozataikat

A most következő helyeken gyilkosságok áldozataira bukkantak. A félelmetes az, hogy szépséges, nyugalmat árasztó helyszíneket fogtok látni a felvételeken, amely még hátborzongatóbbá teszi az eseményeket. 
A most következő felvételeket Stephen Chalmers késztette, aki minden hasonló helyszínt felkeresett, hogy képeket készítsen róluk. Koordináták segítségével pontosan feltérképezte, merre is találhatóak a helyek, ahol a testek hevertek. 

Áldozatok: Laurel Wason(31) és Shawn McClenahan (39)
Áldozatok: Kenneth Whitacre (40), Charles Fleming (67), Melford Sample (uk), Donald Smith (uk), John Haluka (uk), Warren Kelley (uk), Sigurd Beierman (uk), William Emery Kamp (uk), Clarence Hocking (uk), James Howard (uk), Jonah Smallwood (uk), Elbert T. Riley (uk), Paul Allen (60), Edward Martin Cupp (uk), Albert Hayes (uk), Raymond Muchache (uk), John Jackson (uk), Lloyd Wallace Wenzel (uk), Mark Beverly Shields (uk), Sam Bonafide (aka Joe Carriveau) and Joseph Maczak (uk), John Does.

Áldozat: Denise Bush (23)

 

Áldozat: Danny Joe Eberle (13)

 

Áldozat: Linda Slawson (19)
Áldozat: Eric Church (22)
Áldozat: Rosalind Thorpe (24) és Allison Liu (23)
Áldozat: Dennis Frank Fox (17)

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.