Hat rossz ómen

1. Fekete pillangó
Furán veheti ki magát, hogy egy ennyire ártatlan dolog ilyen jellegű balszerencsét hozhat magával. Hogyha fekete pillangóval találkozol, főként akkor, hogyha leszáll egy zárt szobában, akkor azt jelentheti, hogy az egyik rokonod nemrégiben meghalt. Az is lehet, hogy az ő lelke üzen valamilyen formában neked, így akar búcsút mondani.

Black Butterfly

2. Álomba merülés
Tudtad, hogyha arról álmodsz, hogy zuhansz, akkor az bizony a halál jele lehet. Zuhanhatsz toronyból, szikláról, esetleg egyenesen a tengerbe. Azonban, ha ilyet álmodnál, akkor óvatosan harapj rá háromszor egy fadarabra, az megóvhat.

Falling To Sleep

3. Kumakatok
Fülöp-szigeteki legendák szerint három kapucnis alak járja a szomszédságot, és olyan emberek ajtaján kopogtatnak, akiknek lakótársai a halál közelében járnak. Az egyik alak egy sápadt, fiatal lány, a másik kettő pedig idősebb férfire emlékeztet. A kopogtatások sokkal gyakrabban történnek járványok idején.

Kumakatok

4. Hasonmások
A hasonmások megjelenése szintén borzalmas ómen lehet. Hogyha szembekerülsz egy hasonmásoddal, akkor lehetséges, hogy le akar váltani téged az életedben.

Doppelgänger

5. Santelmo
Még egy jelenséget hoztunk a Fülöp-szigetekről. Santelmo egy olyan lélek, amely egy tűzlabda belsejében rekedt. Ha egy ember megfullad, akkor a lelke Santelmóvá válik. Emellett azt is mondják, hogy megkereszteletlen emberek válnak ezzé. Azonban nem árt vigyázni, hiszen iszonyatos balszerencsét hoznak.

Santelmo

6. Fejetlen árnyék
Képzeld el, hogy egy halványan megvilágított utcán sétálsz, és az árnyékodat is látod magad mellett. Azonban az árnyékodnak nincsen feje. A mondák szerint a fejtelen árnyék azt jelöli, hogy hamarosan meg fogsz halni. Ez a fejtelen jelenség fényképekre és tükrökre is igaz, azonban megelőzhető a halál, ha elégeted az éppen viselt ruháidat.

Headless Shadow

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.