Hat bizarr dolog, ami a Pokémon Go miatt történt

A csapból is a Pokémon Go nevű játék folyik, amelyben Pokémonokra vadászhatsz a nyílt utcán. Na, de a bizarrságok ezt a játékot sem kerülték el, ezekről hoztunk nektek egy bejegyzést!

Hogyha nem ismernétek a játékok, akkor tudnotok kell, hogy a játékosok a való világban kaphatnak el Pokémonokat, amely először az USA-ban, Ausztráliában, Új-Zélandon és pár más országban lett elérhető. A játék Androidra tölthető le, de egyelőre nem érhető el a Play Store-ból. Na, de hogyha milliókat köt le ez a játék, akkor történnek bizony furcsaságok is.

1. Egy tini holttestet fedezett fel
Július nyolcadikán a 19 éves Shayla Wiggings egy vízi Pokémont próbált elkapni a Riverton folyó közelében Wyoming államban. Miközben körbenézett a környéken Wiggins egy lebegő testet fedezett fel a folyóban és azonnal felhívta a 911-et. A lány a Pokémont sosem találta meg.

2. Néhány ember így tervez rablásokat
A Pokémon Go arra bátorítja az embereket, hogy elhagyatott területeken találkozzanak, így mindenféle vad Pokémont elkaphatnak. Missouriban a rendőrség felfigyelt egy csapat tinédzserre, akik Pokémon vadászat közben rablásokat terveztek meg, és ki is raboltak egy gyalogost, de később elfogták őket.

3. A játék nagyon furcsa helyekre küldi az embereket
Az alkalmazás néha igencsak érdekes helyekre küldi az embereket, így néha temetőkben kötnek ki a vadászok. Az ausztrál rendőrség direkt megkérte az embereket, hogy ne menjenek be temetőkben. De vannak Pokestopok sztriptízbárok mellett, mellékhelyiségekben és templomokban is. Az egyik felhasználó észrevette, hogy saját otthona felkerült Pokegymként a listára.

View image on Twitter
4. A katonák is “megszerezhetik mindet” az ISIS területén
Egy amerikai katona jelentette, hogy Irakban is talált pár Pokémont egy jó nagy fegyver mellett. Kérdés, hogy mit keresett Squirtle, a vízi Pokémon a sivatagban, de legalább a katonáknak is le tudják kötni magukat a szabadidejükben. 
5. A játék még a Tindernél is népszerűbb
A játékot többen töltötték le a Tinder nevű randialkalmazásnál és a Twitter számait is lassan meghaladja az aktív felhasználók száma. Az emberek több időt töltenek vele, mint az Instagrammal
6. A játék ingyenes, de pénzt csinál a Nintendónak
Az alkalmazás ingyenesen letölthető, de a Forbes szerint a Nintendo piaci értéke 25 százalékkal megnőtt a játék miatt.

forrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.