Harper-sziget

 
Néhány napja botlottam bele böngészés közben az egyik feledésbe merült (pedig nagy kedvenc volt) Tv sorozatomból kiragadott fotóval. A Harper-sziget feledtébb izgalmas, feszített menetű, igen kíváncsivá tévő, tizenhárom részes thriller. A 2009- ben forgatott amerikai sorozat története rémesen hasonlít Agatha Christie Tiz kicsi néger című regényére. Egy rejtélyes gyilkos sorra kivégzi a közvetlen közelében élőket.
 
 
A film valódi thriller, már- már horrorisztikus elemekkel felvértezve. Feszített, amolyan tenyérizzasztós jelenetekkel borzolják a képernyőre tapadó mit sem sejtő nézőket. Az ember az egyik részben azt érzi: Meg van, egészen biztos, hogy ő a gyilkos! A másikban pedig: Nem nem, mégsem. Talán ő? És ez így megy végig az epizódok alatt.
 
 
 
Trish, Abby és Hanry, talán a legtöbbet megjelenő szereplő. Trish menyasszony, ráadásul Henry- é, és a kettőjük esküvőjére készülnek a közel száz fős násznéppel. Ott, ahol hajdan John Wakefield hat embert gyilkolt meg szörnyű kegyetlenséggel, köztük Abby édesanyját is. Abby és édesapja, aki maga volt a seriff, együtt fedezték fel azt a fát, ahová Wakefield a holttesteket kifüggesztette. Később a seriff megölte Wakefieldet. Abby amikor értesült arról, hogy a lagzi az egykori tragédia helyszínén lesz megtartva, tudta, hogy érzései hamar felszínre kerülnek majd. Amint a szigetre értek félelme bebizonyosodott … a gyilkosságok újra megjelentek.
 
 
 

Aki szereti, hogy az izgalmaktól halántékában dobog a szíve, és az adrenalin felpumpálja idegeit, hát ne habozzon, nézze meg ezt a fantasztikus hangulatú sorozatot, ha teheti.

írta: Antal Zsolt

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: