Halhatatlanok sétálnak a földön?

Az emberiség folyamatosan keresi a halhatatlanság nyitját. Mostanság a tudomány foglalkozik ezzel a kérdéskörrel. De állítólag pár embernek már sikerült elérnie a halhatatlanságot. Most felsorolunk olyanokat, akikről azt mondják, hogy halhatatlanok.

Ziusudra
Ziusudra egy ősi sumer király volt, aki hősként viselkedett a sumer árvizek idején. Ez az a történet, amely alapján a bibliai Noé története alapul. Ziusudrát halhatatlansággal jutalmazták a királyok, és a halálát sem jegyezték fel. Állítólag a mai napig köztünk él.

Bible end of the world

A vándorló zsidó
A 13. században tűnt fel egy legenda Európában a vándorló zsidóról, akit állítólag halhatatlansággal büntettek, amiért kigúnyolta Jézust a kereszten. Állítólag a vándorló zsidó a mai napig köztünk van.

wandering jew

A Flamelek
Nicholas és Perenelle Flamel férj és feleség voltak a 14. században és alkímiával foglalkoztak. Sokan azt mondják, fel is fedezték a bölcsek kövét, ezáltal halhatatlanságot nyertek. Sokan úgy gondolják, hogy a páros még most is életben van. 

flannels

St. Germain grófja
A 18. században a tanult és gazdag St. Germain grófja nagy fejtörést okozott az embereknek. A férfi 500 évesnek vallotta önmagát. A legtöbben nem hittek neki, de sokan úgy gondolják, hogy a gróf a mai napig életben van. 

Count_of_St_Germain

Dmitry Itskov
A modern világban mindenképpen a tudomány segítségével szeretnék elérni az emberek a halhatatlanságot. A digitális adatok az örök élethez is elvezethetnek minket. Állítólag Dmitry Itskov már nagy lépéseket tett azért, hogy elérje a digitális halhatatlanságot. Azt mondja, hogy 2045-re ő lesz az első halhatatlan a világon.

dmitry-itskov

forrás: GhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.