Halálszimulátorban kipróbálható a hamvasztás

Az emberek egészen hajmeresztő dolgokat hajlandóak kipróbálni, de a most következő mindenkinél kicsaphatja a biztosítékot. Gondolkoztál már azon, hogy milyen érzés is lehet, hogyha elhamvasztanak? Ez az új kínai játék mindenképpen elűzi majd a kíváncsiságodat! A játékot “Samadi – 4D Tapasztald meg a halált” címmel illették. A szimulátorban egy félelmetes koporsóban fekszel és drámai speciális effekteket tapasztalhatsz meg. A morbid játékot egy játékkiállításon mutatták be Shanghai-ban előző év szeptemberében. 

A játék azzal kezdődik, hogy a szereplőnek feladatokat kell megoldania, hogy kicselezze a halált, azonban a veszteseket megkérik, hogy feküdjenek be a koporsóba, majd a szimulációban egy halottasházba szállítják őket. Amikor bekerülünk, akkor negyven fokos meleg levegőt fújnak ránk és fényhatásokat is átélhetünk, amely hasonló a hamvasztáshoz. A hamis hamvasztás után a szereplő meglát egy méhet is, majd ki kell mászniuk a fénybe, amely az újjászületést szimbolizálja.

211 resize

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.