Hajóút a szárazföldön?

Hogyha mindig is szeretted volna kipróbálni a hosszú hajóutakat, de tengeribetegségben szenvedsz, akkor itt van a megoldás! A Sun Cruise Hotel egy hatalmas luxushajó, ami csak a vízre nem száll sohasem.

A látványosság, mint mágnes vonzza a turistákat. A hajó pontosan úgy fest, mintha zátonyra futott volna, egyébként igazán szép és sugárzik belőle a luxus.
2002-ben építették pontosan olyan turisták részére, akik nem akarnak részt venni hosszabb hajóutakon. Sokaknak idejük sincs egy több hónapos utazáson részt venni, azonban a Sun Cruise hajóban egyetlen éjszakát is el lehet tölteni.

A hajó 65 méter hosszú,  45 méter magas, emellett 30 000 tonnát nyom. 211 szobával rendelkezik, mind hotel minőségű. Található benne koreai és nyugati étterem is, éjszakai klub, karaoke bár, fitnesz terem, medence, sőt még golfpálya is.

Sokszor hallhatjuk bent, ahogy a hullámok ütköznek a hajó oldalának és ahogy a sirályok csivitelnek (természetesen ezek felvételről mennek). A Sun Cruise Hotel Dél-Korea egyik legnépszerűbb turista látványossága.

A szobák ára is egészen elfogadható, hiszen 16 ezer forintnak megfelelő összegtől vehetőek igénybe. Ráadásul a tengeri betegségtől és a jéghegyektől sem kell rettegnünk.
 
forrás: OddityCentral.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: