Gyilkosság démoni megszállás alatt?

2008. szeptember 13-án egy 42 éves férfi meglátogatta barátnőjét, Regina Tidwellt egy szórakozóhelyen. Azonban a lány nem akart vele táncolni…

A férfi elmondása szerint hangokat hallott a fejében, hogy meg kell ölnie a lányt. Ahelyett, hogy elhessegette volna a furcsa gondolatokat, a férfi megragadt egy kést, majd követte a lányt egészen az otthonáig. Körülbelül hajnali egykor rángatta be az épületbe Reginát, ahol halálra késelte.

A férfi elmondta, hogy ő megkérte Reginát, hogy legyen vele, de a lány lerázta. Ekkor érkezett a démoni hang a fejébe, amelyet a férfi a megszállás jelének tud be. Részletes leírást adott arról, hogyan is ölte meg az ártatlan lányt a démoni megszállás hatására.

A gyilkosság után elrejtette a fegyvert, majd felhívta Regina tinédzser fiait, és megkérdezte, hogy édesanyjuk otthon van-e. A legmeglepőbb módon másnap feladta magát a rendőrségen.
A Tidwell család természetesen nem vette be a gyilkos történetét. A pszichológus szerint a férfinek szorongásos panaszai és képzelgései is voltak, emellett IQ-ja is meglehetősen alacsony. Ő is megerősítette, hogy valószínűleg a démoni megszállás kitalált történet.

forrás: PlayWithDeath

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.