Gondolatolvasó fülhallgatók?

Mindannyian szembesültünk már azzal az érzéssel, hogy sehogy sem vagyunk képesek megtalálni a hangulatunknak megfelelő zenét. Erre most megoldást kínál az új, Neurowear gondolatolvasó fülhallgató, amelyet japánok fejlesztettek ki. Ezáltal nem kell többé végigjárnod az egész lejátszási listádat, hiszen a fülhallgató az agyhullámaid alapján választja ki a megfelelő dalt.

A gondolatolvasó berendezés két részből áll: egy egyszerű iPhone alkalmazásból és egy fülhallgatóból. A fülhallgatókban van a csavar, hiszen a homlokon keresztül egy szenzorral érzékeli az agyhullámokat, amely detektálja a hangulatot. Ha ez változna, akkor csak meg kell rázni a telefont, hogy kitörölje az adatokat, erre a szenzor újra megfigyeli az agyhullámokat.

A Neurowear fülhallgatóiban LED kijelző is, amely mindenki számára világossá teszi, milyen hangulatod is van éppen. Hogyha összezavarodott állapotban vagy, akkor a fülhallgató egy “!” jellel mutatja ezt másoknak, amíg az álmosságot “zzz” jelzéssel.

Ki szeretné kipróbálni?
forrás: OddityCentral.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.