Fények Phoneixben

A mai napig megmagyarázhatatlan az a jelenség, amely 1997. március 13-án történt Arizona államban. 

Phoenix városában ezen a napon furcsa, azonosítatlan repülő tárgyakat láttak az égen. A jelenség azért különleges, mert ezrek számoltak be arról, hogy látták a fényeket 19:30 és 22:30 között egy 480 kilométeres rádiuszban.
Két furcsa jelenséget különböztettek meg: voltak, akik háromszög alakú fényeket láttak, mások pedig helyzet kötött fények sorozatát. Az utóbbiakat az Egyesült Államok légereje megmagyarázta, hiszen ezek egy hadgyakorlathoz kötődtek.

Számos szemtanú négyzet alakú UFO-ról számolt be, amelyet öt fényes gömb díszített, amely lehetett a szerkezetnek a motorja is. Egy kormányzó is látta az esetet, aki az objektumot túlvilág jelenségnek írta le.
Érdekes módon a fények 2007-ben és 2008-ban is visszatértek, azonban ezeket is meg tudták magyarázni hadgyakorlatokkal.

Phoneix városában először Tim Ley, felesége, fia és unokája látták meg a fényeket, amelyek a Prescott völgy felett lebegtek. Először öt különálló, távoli fénynek tűntek, azonban később feltűnt, hogy egyszerre mozognak, amelyek V-alakot formáltak.
A fények Phoneix felett a mai napig megmagyarázhatatlan események. Számos dokumentumfilm foglalkozott a különleges jelenségekkel.

forrás: WikiPedia

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.