Felfedte az American Horror Story az új évad témáját

AHS rajongók vagytok? Hogyha tetszett a mostani hoteles évad, akkor a következő témától bizonyára lázba fogtok jönni, ugyanis az alkotók az internetes világba fognak elkalauzolni bennünket. Szeretnék felhasználni a CreepyPasta történeteket a hatodik évadban!

Állítólag az évad új fő gonosza Slender Man lesz, aki rettegésben tart mindenkit, aki már hallott a történetéről. Ugyan még semmit sem erősítettek meg teljesen, de megpróbálják megszerezni a jogokat Slender Mannel kapcsolatban. 

Slender Manről már mi is írtunk a korábbiakban (ide kattintva olvashattok róla többet). Az alakot Eric Knudsen alkotta meg 2009-ben. Az alak egy nagyon magas, vékony férfi, aki fekete öltönyt visel, arca teljesen üres, és szeret gyerekeket rabolni. Mindenképpen tökéletes lenne egy American Horror Story gonoszhoz. 
Sokan úgy gondolják, hogy James Cromwell tökéletesen el tudná játszani a szerepet magassága miatt. 

De sokan ajánlanák Doug Jonesot is a szerepre, hiszen ő már alakította is Slender Mant. Izgalmas évadnak nézünk elébe az biztos!

Jones in regular dress and in Buffy episode 'Hush'

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.