Félelmetes városi legendák

Igazán félelmetes városi legendákat hoztunk ma nektek. Szeretitek az olyan történeteket, amiért inkább égve hagyjátok a lámpát éjszakánként? Ezek most talán olyanok lesznek!

A bohóc szobor

clown-statue

 Egyik Halloween éjszaka egy egyedülálló apuka, Norris Bernard nem tudott hazatérni otthonába egy üzleti útról időben, így nem tudta elvinni fiait cukorkát gyűjteni. Nem akarta, hogy fiai kimaradjanak a mókából, ezért megkért egy tinit, a szomszéd fiút, Toddot, hogy vigye el a fiúkat, majd vigyázzon rájuk éjszaka. Todd az ajtóban várta a fiúkat, amikor hazaértek az iskolából. A gyerekek azonnal felkapták a jelmezeiket. Az idősebb, Chad kalóznak öltözött, öccse, Michael Buzz Lightyear volt abban az évben.
– Mehetünk? – kérdezte a bébiszitter.
Az ablakon keresztül már láthattuk Toddot és egy csapat gyereket, akik jelmezeikben látogatták meg a szomszédokat. Todd bezárta az ajtót maguk mögött, és a fiúk belevetették magukat a cukorkagyűjtésbe.
Két óra sétálás múlva a testvérek rengeteg csokit gyűjtöttek. Már sötét volt kint, Todd még pár házat engedélyezett nekik, majd azt mondta, hogy mindenképpen menjenek haza. Amikor hazaértek, Todd észrevette, hogy a ház előtt álló lámpa kiégett. A fiúk otthona teljes sötétségben úszott, amikor besétáltak az első ajtóhoz.
– Megesküdnék rá, hogy a nappali lámpáját égve hagytam, amikor elmentünk – mondta Todd. A fiúk nem igazán foglalkoztak velük, a csokijaikat nézegették.
A fiú belépett a házba, a fiúk azonnal az emeletre rohantak. Todd felkapcsolta a villanyt, és egy pillanatra hallgatózni kezdett. Nem volt semmilyen furcsa zaj. Egy modern festmény lógott a falról és egy bohóc szobra állt a nappali sarkában. A telefon csöngeni kezdett, így azonnal felkapta.
– Jó estét, Mr. Bernard.
– Hogy ment az este?
– Nagyszerűen. A fiúk most mentek fel az emeletre, nemsokára ágyba teszem őket.
– Köszönöm, Todd. Szerencsére sikerült elkapnom egy repülőt, így pár óra és otthon leszek. Nézz TV-t nyugodtan addig, és keress valamit a konyhában.
– Jól hangzik, Mr. Bernard. – Todd újra a bohócszoborra nézett. – Nézhetném odafent a televíziót? Nem sértésnek szánom, de a sarokban álló bohóc nagyon ijesztő.
– Azonnal menj fel az emeletre és hozd le a fiúkat!
Mr. Bernard letette a telefont és azonnal hívta a rendőrséget. Todd felrohant az emeletre, és bezárta magukat Chad szobájába.
Pár perccel később megérkezett a rendőrség.
– A fiúk jól vannak?
Todd lefehéredett a félelemtől. Nem értette, mi történt.
– Elkaptuk a behatolót. A bohócot őrizetbe vettük, most már biztonságban vagytok.
Michael a bátyjához fordult.
– Látod, hogy mondtam?
Michael hosszú éjszakákon keresztül panaszkodott bátyjának és apjának, hogy egy bohóc rejtőzik a szekrényben, és éjjelente figyeli őket, miközben alszanak.
A fulladozó Doberman

creepy-doberman

Rebekah egy hosszú, barátaival töltött éjszaka után érkezett haza. Ahogy belépett a lakásba furcsa hangot hallott a nappali felől. Átrohant a házon, és megtalálta a kétéves kutyáját, aki levegőért kapkodott. A lány pánikszerűen a kutyához futott. Belenyúlt az állat torkába, hogy eltávolítsa a torkán akadt tárgyat. Nem sikerült kivennie semmit, de sikerült megemelnie a kutyát, és a kocsihoz cipelnie. Az állatorvosi rendelő szerencsére közel volt. Odabent azonnal az asszisztenshez fordult:
– Kérem, segítsen a kutyámon, fuldoklik!
– Nem tudja, mit nyelt le?
– Egész nap bent volt, fogalmam sincs.
A nő azonnal hátravitte a kutyát, hogy megvizsgálja. Pár perccel később az állatorvos megkereste Rebekaht a váróban.
– El kellett altatnunk a kutyát, hogy eltávolítsuk a torkában akadt tárgyat. Szólok azonnal, hogyha sikerült.
Rebekah kitöltötte a szükséges papírokat, majd hazament. Ahogy hazaért, azonnal csöngött a telefon.
– Hello?
– Rebekah, itt Dr. Ward beszél, hol van?
– Épp hazaértem. Hogy van a kutyám?
– Rebekah, három emberi ujjat távolítottunk el a kutya torkából. Egész nap bent volt a kutya?
Rebekah nem válaszol.
– Azonnal menjen ki a házból! Hívom a rendőrséget!
A lány a konyha felé nézett, látta, hogy nyitva van az ablak. Biztos volt benne, hogy bezárta, amikor elment. Bentebb lépett, és megtalálta a behatoló testét, élettelenül a földön fekve. Egy nagy tócsa vérben feküdt és három ujja hiányzott.

forrás: GhostDiaries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.