Félelmetes szekták, amikhez még ma is lehet csatlakozni

 

Most érdekes szektákról hoztunk nektek összeállítást, amelyek nem a pozitív értelemben tűnnek ki a többi közül.

1. Az örök szeretet apostolai
A csapat neve egészen kedvesen hangzik, bár lehetséges, hogy a szekta tagjai között kicsit túl sok a szeretet. 1978 és 2001 között a gyülekezetet rengeteg zsarolással, nemi erőszakkal és szexuális bántalmazással vádolták meg. A szektát Michael Collin és Jean-Gaston Tremblay alapították. A csapatot azonban még a mai napig meg lehet találni Kanadában a Laurentian hegyek között.

apostles_640

2. Tizenkét törzs
Ez a fundamentalista vallási csoport Tennessee államból származik. Alapjuk a keresztény Biblia, mindent erre építenek. Bármit is tegyél sohase hívd őket kereszténynek, mert azokat kifejezetten utálják. A mozgalom nyitott fehéreknek, afrikaiaknak és ázsiaiaknak is, de emellett úgy gondolják, hogy a multikulturalizmus növeli a gyilkosságot és a bűnözést. A csoport mindenhol megtalálható a földön. Sajnos jó pár helyszínen gyerekbántalmazással vádolják őket, Németországban le is filmezték, ahogy gyerekeket vernek nap mint nap. A csoport szerint így űzik ki a gyerekekből az ördögöt.

Druids on Halloween

3. Az Egyetemes és Diadalmas Egyház
Ez a gyülekezett úgy tartja, hogy vezetőik képesek kommunikálni az elhunyt mesterekkel. Ezeket minden héten megjelenő újságjaikban le is közlik. Márk próféta elmondta, hogy ő maga 18 éves kora előtt hallotta először az elhunyt mesterek szavát, ezért alapította meg az egyházat, amelyet később felesége vett át. A nyolcvanas években megjósoltak egy nukleáris háborút is, ezért menedékeket építettek, amelyekben fegyvereket halmoztak fel. Ez igencsak felkeltette az FBI figyelmét, de a nukleáris háború nem érkezett meg. A szekta később azt mondta, hogy prófétájuk sokat imádkozott, hogy megakadályozza azt.
A hívők szigorú életvitelt követnek. Répát enni nagyon ajánlott náluk például. Emellett alumínium fóliát is használnak, hogy elűzzék a földönkívüli lényeket.

universal
4. Keleti villámlás
A Keleti villámlás szerint Isten visszatért a Földre egy nő képében, akit Yang Xiangbinnek hívnak. A nő teljesen átlagos családba született Kína északi részén, és azért van itt, hogy megtisztítsa az emberiséget és legyőzze a sátánt. Állítólag a szekta a csapattagokat ajándékokkal csalogatja be, olyasmikkel, mint ingyen okostelefonok. Azonban, hogyha valakin látszik, hogy nem igaz hívő, akkor megverik és ördögűzéseket hajtanak végre rajta.
A szekta 1990-ben alakult, Zhao Weishan alakította, aki azóta már elmenekült az Államokba, hogy tovább folytassa a tevékenységét. A csapat hírhedt Kínában, állítólag borzalmas bűncselekményeket követnek el. 2010 és 2013 között negyven felkelést vezettek, leszúrtak egy nőt és 23 diákot, akik iskolába érkeztek. Családokat is gyilkoltak, akik kiléptek a közösségből. Csak olyanokat gyilkolnak, akikről azt hiszik, hogy megszállta őket az ördög.

eastern

5. Nuwaubianok
A Nuwabian Nemzet érdekes kombinációja a kereszténységnek és az ősi egyiptomi vallásnak és néhány földönkívüli lénynek.
A hetvenes években Dwight D. York alapította meg a csapatot, azonban problémákba ütközött, amikor a férfit 135 év börtönre ítélték gyermekmolesztálásért, amely az eddig kiszabott leghosszabb büntetés az USA-ban ilyen bűntettért.
A csoport azonban továbbra is létezik, és elég bizarr hitük van. Úgy gondolják, hogy mindannyian ikrekként kezdjük utunkat, de az ikertestvérünk majdnem mindig meghal. Azonban néhány abortálódott ikertestvér továbbra is szennyvízcsatornákban él, és szeretnék átvenni a hatalmat a világ felett. Emellett minden embernek meg kell maradnia a saját rasszánál. Szerintük a kevert párok az ördög művei, a jó ellen mennek.

050802 nuwabians gb Please credit The Macon Telegraph/Photographer (Photo by Grant Blankenship) 5/8/02 Law enforcement vehicles both local and federal line the grounds of the Nuwaubian compond near Eatonton Wednesday afternoon. FBI agents served a child molestation warrant on Nuwaubian leader Malachi York.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.