Félelmetes Ouija történetek

Most igazán félelmetes történetek hoztunk a Ouija-táblával kapcsolatban, amitől lehet sokaknak el is megy a kedve a játszadozástól! A most következő öt dolgot sohase kérdezzük a táblától!

1. A halál ideje
Általános módszer, hogy olyan kérdéseket teszünk fel a táblának, amikre csak mi magunk tudhatjuk a választ. Ezek lehetnek születési dátumok, kor vagy utcanév. Sajnos nagyon sokan megkérdezik a táblától a haláluk idejét is. De jó is lenne tisztában lenni azzal, hogy mikor is halunk meg?
1994-ben Mick Levens egy csomó dátumot kapott a Ouija táblától. Ebbe beletartozott házassága, lányának születése és apjának halála is. Teljesen meg volt arról győződve, hogy a tábla képes előre jelezni a jövőt, ezért megosztotta bátyjával, Kevinnel, hogy az mikor is fog meghalni. A fiú először nem hitte el a próféciát, de később Kevin is tesztelte a táblát, és ő is hinni kezdett a jóslatokban. Kevin ezek után csak azzal foglalkozott, hogyan is kerülje el közelgő halálát, amely pánikba és paranoiába taszított. Hat hónappal a jósolt dátum előtt Kevin megölte magát.

2. Egy személy teljes nevét
Hogyha a táblával dolgozol, akkor nem igazán jó ötlet a teljes nevedet kérdezni. Hogyha több, mint két ember dolgozik a Ouija táblával, akkor a lelkek felhasználhatják az energiát. Állítólag, ha valaki végigbetűzteti a nevét, akkor ezek a lelkek képesek hozzáférni a gondolataikhoz.

letöltés (1)

3. Trükkök
Kísérletezőkedvű Ouija rajongók sokszor kérek arra a szellemeket, hogy mutassák meg a jelenlétüket. Oltsák le a villanyt, mozgassanak meg valamit, ami szintén nem a legjobb kérés. Állítólag a szellemek rengeteg energiát használnak a fel a tárgyak mozgatására, így otthonunk teljesen megváltozhat, hogyha a kísértetek rátalálnak erejükre.

4. Zaza
Hogyha a Ouija-tábla a Zaza nevet betűzi ki nekünk, akkor érdemes odafigyelni. Sokan úgy gondolják, hogy ez egy kecskeszellem, amely egyáltalán nem jó szándékú. Ugyanígy kell a Zozo névvel is vigyázni. Hogyha ezeket a neveket látjuk, akkor szinte biztos, hogy a gonosz beköltözött az otthonunkba.

creepy-ouija-board

5. Lucifer
Ennél rosszabb már csak az lehet, hogyha egyenesen a Lucifer nevet betűzi ki a tábla. Hogyha ezt a nevet látjuk, akkor egy erős démonnal állunk szembe. Nagyon kevesen merik Lucifer nevét betűzni. Több esetben merül fel a sátán vagy ördög név.
Egy spiritiszta elmesélte egy kisfiú történetét, aki egyik nap a táblával játszott. A médiumot azért hívták a házba, mert a szülők elképesztően negatív jelenlétet éreztek a házban. A médium is érezte ezt, de nem igazán tudott mit tenni. Azonban az édesapa egyre jobban bevonódott alkoholizmusába. A fiatal fiú nem sokat mesélt el a tábláról, de elmondta, hogy a Lucifer nevet látta, amely azt ismételgette, hogy “fejjel lefelé”. Egy hét telt el, amikor borzalmas hívás érkezett a fiú édesanyjától. A kisfiú bezárta magát a szobájába, de a médiumot lassan beengedte. Kisírt szemekkel nézett fel rá, majd a kertbe mutatott. A kertben a kisfiú édesanyja állt, és sírt a család kutyája mellett, amelynek fejét és felsőtestét eltemették a földbe. A farka az égnek meredt: fejjel lefelé volt.

forrás: GhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.