Félelmetes mobilapplikációval kaphatunk üzeneteket a síron túlról

Egy japán temetkezési vállalat igencsak hátborzongató ötlettel állt elő, amelynek segítségével üzeneteket kaphatunk a síron túlról. A mobilapplikációt a Pokémon Go ihlette, így a sírra irányítva megjelennek az eltávozott szerettek és üzenetet küldenek nekünk. 

Az alkalmazás neve “Spot Message”, amelyet Yoshiyuki Katori talált fel és egy temetkezési vállalattal együtt váltotta válóra ezt a szépséget. Szerint ez az új technológia egy hosszú ideje dédelgetett álmot fog valóra váltani. Szerinte nagyon vigasztaló lehet, hogyha a síroknál ténylegesen tudnánk pár szót váltani elhunyt szeretteinkkel. Az alkalmazás természetesen előre felvett üzenetekkel dolgozik, így ha a telefonodat a sírra irányítod, akkor megjelennek a számodra fontos embereket és mondanak pár szót.

Spot-message-app

A Spot Message célja egyébként, hogy előre küldjenek be az emberek videókat és fotókat a szeretteiknek, akik csak haláluk után találkozhatnak ezekkel a virtuális üzenetekkel a sírok környékén. A jövőben akár időzíthetőek is lehetnek ezek az üzenetek, például évfordulókra.
Az app most ingyen használható, ahova minden felhasználó 10 üzenetet tölthet fel ingyenesen. Nagyobb tárhelyért már fizetni kell. Androidról már letöltető.

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: