Félelmetes hallucinációk történetei

Az elménk a lehető legerősebb a világon, az agyunk a legmegmagyarázhatatlanabb jelenségeket képes produkálni. A hallucinációk ezek közül is a legérdekesebbek. Rengeteg dolog miatt kialakulhatnak, de végül mindenkivel ugyanaz történik: az elszenvedő olyan dolgokat tapasztal meg, amelyek igazából nincsenek ott. Most ezek közül is a legfélelmetesebbeket hoztuk el nektek. 

1. Fekete démonok
Amikor Dan 19 éves volt, akkor találkozott először a fekete démonokkal. Körülbelül hajnali három körül ébredt fel, amikor is nyolc magas és vékony alak állt körülötte a sötétben, akik körül fény villódzott. Dan megpróbált elmenekülni, de nem tudott megmozdulni. Állítólag az alakok azt mondták neki, hogy imádkozzon istenhez. Imádkozott és a démonok elhagyták a szobáját.

figures

2. A statikus férfiak
A statikus férfiak is az éjszaka közepén látogattak meg egy nőt, aki szintén képtelen volt a mozgásra. A férfiak bőre a TV-ben hasonlító üres képernyőre hasonlított, furcsán, szaggatottan mozogtak. Az egyikük bele is szállt a nőbe, kiszorítva a tüdejéből a szuszt, de szerencsére percekkel később örökre lementek.

tv static Big Bang

3. A kislány
Mint rengeteg félelmetes hallucináció, a most következő is késő éjjel tűnt fel. Az áldozat egy fiatal férfi volt huúszas évei elején. Ébredés után egy kicsi alakot pillantott meg a szobája sarkában, amely egy fiatal lány volt, aki sikoltva kezdett rohanni felé, majd a hátára ugrott és fojtogatni kezdte halott ujjaival. Később a kislány teljesen felszívódott a sötétségben.

kid2

4. Az ölelkező démon
Éppen elég borzalmas, hogyha szörnyű képeket látsz éjjelente, de Richardnak még ennél is felkavaróbb története van. A férfit egy démon kísértette meg, amely álmában látogatta nappal és éjjel egyaránt. Ahogy a férfi elaludt, azonnal érezte, hogy a démon közeledik felé: az ágya mellett ült, de Richard egyetlen tagját sem tudta megmozdítani. Pár perc múlva ugyan elhagyta a testét, de ez éppen elég volt, hogy halálra rémüljön.

The-Nightmare-painting

5. A támadó
Sophie borzalmas hallucinációkat tapasztalt. Késő éjjel ébredt fel arra, hogy a telefonja csöngött. Válaszolt a hívásra. Valaki a vonal végén segítségért könyörgött. A felkavart hang azonban tökéletesen egyezett a saját hangjával. Amikor letette a telefont, akkor egy fekete alak öltött testet a szobájában. Megpróbálta elkapni és fojtogatta a lányt, majd visszahúzódott a sötétbe.

Ghostly figure standing on stairs inside a hounted house holding doll

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.