Félelmetes történet a Danny Boy című kép mögött

A régi képek borzongatóak, az internet pedig tökéletes terepként szolgál arra, hogy igazán félelmetes sztorik bukkanjanak fel. Most egy olyan képről fogunk beszélni, amelyen egy ijedt fiatal fiú és két beöltözött ember áll, akik leginkább a Krampuszokra hasonlítanak. Sokan azt állítják, hogy a kép nem csupán erről szól. Egy blogger Dél-Karolinából sokkal érdekesebb sztorit mondott el  kép mögött, amely egyenesen a nyolcvanas évekbe, a “sátáni pánik” idejére repít vissza bennünket. Ez a modern boszorkányüldözés 1984-ben érte el a csúcspontját, amikor a szerző még csak 12 éves volt. 

http://creepypasta.wikia.com/wiki/Danny_Boy

Az iskola után a szerző és kisebbik testvére a közeli szupermarketbe tartottak bevásárolni. A szerző bevallotta, hogy Danny aznap halálra idegesítette, ezért a boltban próbálta megtartani tőle a tisztes távolságot. Ez igencsak nagy gondnak bizonyult, hiszen Dannyt pillanatokon belül sehol sem találta. Átkutatta az egész boltot, még a hangosbemondóban is keresték, de a fiú eltűnt. A legtöbb vásároló azt állította, sohasem látta a srácot. A vége rendőrségi nyomozás lett, amely teljes zsákutcába jutott. Mintha Danny eltűnt volna a föld színéről. Az eset a mai napig megoldatlan maradt. A szerző sohasem bocsájtja meg magának a történteket, a szüleivel is rossz lett a kapcsolata, és rémálmok gyötörték. Az egyetlen bizonyíték, amivel a rendőrség szolgálhatott az ez a fotó volt:

Ezt a képet állítólag a rendőrség találta egy elhagyatott parkolóban, és a szerző ragaszkodik ahhoz, hogy a képe az öccse látható. Ennek ellenére a fiú holléte ismeretlen maradt.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Félelmetes történet a Danny Boy című kép mögött

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: