Fekete ruhás férfiak

Az Egyesült Államokban igen népszerű teória kering a “fekete ruhás férfiakról” (Men in Black), akik mindig fekete öltönyt viselnek. Sokan úgy gondolják, hogy a kormány ügynökei lehetnek, akik elviszik az UFO-kat látó szemtanúkat magukkal, hogy nehogy elárulják a titkot.

Sokan úgy gondolják, hogy ezek a furcsa férfiak egy ismeretlen szervezetnek dolgoznak, küldetésük szigorúan titkos. Azokat az embereket viszik magukkal, akik el akarják árulni az igazságot a földönkívüliekkel kapcsolatban. Céljuk, hogy ezt minden áron megakadályozzák.

Albert Bender a Nemzetközi Repülő Csészealj Iroda igazgatója szerette volna megosztani a nyilvánossággal titkát a földönkívüliekkel kapcsolatban, amikor 1953-ban három rejtélyes férfi látogatta meg lakásában. Az ismeretlenek sötét öltönyt viselte, arcukat kalappal árnyékolták. Azt mondták Bendernek, hogy nem tárhatja fel az emberek előtt az igazságot. A férfi később könyvet írt az esetről, azonban földönkívüliekkel kapcsolatos értesüléseit mégsem fedte fel.

Azonban nem ő az egyetlen UFO kutató, akit meglátogattak a furcsa férfiak. Robert Richardsont is két ilyen ember látogatta meg, meg is figyelte autójuk rendszámát, de később azt találta, hogy ilyen számot sohasem bocsájtottak ki.

Kérdés, hogy kik is a fekete ruhások? A titkosszolgálat emberei, esetleg földönkívüliek, akik embernek álcázzák magukat? Mindenki nagyon élethűen számolt be a velük való találkozásról, hasonlóan írják le őket. Ennek ellenére nem zárható ki, hogy csupán a fantázia szüleményei.

forrás: Misztikus történetek gyűjteménye

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.