Fekete füstről készítettek felvételt egy kísértetjárta szállóban

Az 1840-es években épült Magnolia Hotel Seguin városában található Texas államban, és bizony mindenki tudja róla, hogy kísértetek lakják. Rengeteg paranormális nyomozó szállta már meg a helyszínt, hogy bizonyítékot rögzítsenek a megmagyarázhatatlan eseményekről. Már többen állítják, hogy bizonyítékokkal szolgálhatnak. A szállóban egyébként 2013 óta lehetőség van szellemtúrákon is részt venni. Azonban ebben a hónapban a Strange Town elnevezésű paranormális oldal félelmetes videót készített. Igencsak félelmetes a felvétel, úgyhogy semmiképpen se hagyjátok ki.

A Strange Town a Mangolia Hotel Campbell szobájában állította fel a kamerákat augusztus negyedikéről ötödikére virradóan. Hajnali kettő körül a kamerák ezeket a fekete és fehér hullámzásokat rögzítették. A csapat állítása szerint a második jelenség (a fehér hullámzás) körülbelül tíz perccel a feketeség után jelent meg a képen. Sokak szerint a szálló első tulajdonosa kísért a szobában.
forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.