Ezzel az eszközzel a saját mozgásoddal töltheted a telefonodat

 A HandEnergy egy körülbelül alma nagyságú szerkezet, ami képes bármikor feltölteni a telefonodat. Ami a legkülönlegesebbé teszi, az az, hogy a saját, személyes energiádat használja fel arra, hogy feltöltse a telefont. 

Abban a korban élünk, amikor az utazótöltők és a napelemmel működő eszközök teljesen általánosak, így egy olyan eszköz, amivel feltölthetsz dolgokat, egyáltalán nem hangzik különlegesnek. Azonban az utazótöltőket is fel kell tölteni a hagyományos úton és a napelemes cuccoknak is szükségük van a napra. Azonban a HandEnergynél nincs másra szükséged, csak a kezedre. Az eszköz működéséhez szükséges, hogy elfordítsd a csuklódat.

A HandEnergy megalkotója Alex Novik, aki éveket töltött az eszköz kifejlesztésével. Persze, gondolhatjuk úgy, hogy ez egy olyan eszköz, amire minden nap nem lesz szükségünk, ugyanis körülbelül egy órát vesz igénybe, amíg teljesen feltöltjük. Azonban elég pici ahhoz, hogy elférjen egy zsebben és mindig a hasznunkra lehet, hogyha egyáltalán nincs a közelben elektromosság, így akár képes lehet életeket is menteni. Mivel a szerkezet csak 1000 mAh, ezért nem fogja elsőre feltölteni teljesen a telefont, de a kezünkben lehet egy folyamatos energiaforrás.

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.