Kísértetjárta kempingek és táborok

Big Moose Lake, Adirondacks, New York
Grace Brown húsz éves volt, amikor felpakolta a hátizsákját, hogy csodálatosan helyes és aranyos barátjával, Chester Gillette-el induljon kalandra. A mai napig nem tisztázott, hogy pontosan hova is mentek, vagy hogy Chester miért is használt hamis nevet, és hogyan is borultak fel a csónakkal. Persze érdemes megemlíteni, hogy Ms. Brown terhes volt, és könyörgött Mr. Gillette-nek, hogy vegye feleségül. Később Mr. Gillette-t Ms. Brown meggyilkolásával vádolták meg, de sohasem találtak erre bizonyítékot. 1906. júliusában találtak egy élettelen testet a tó felszínén. Nyolcvankét évvel később egy helyi dolgozó egy másik ember jelenlétét érezte, állítólag a lány szellemét látták.

grace

Natchez ösvény, Mississippi
A Natchez nyomnál láthatunk olyan részeket, ahol semmi sem nő. Még a nagy utazó, Andrew Jackson is megemlékezett erről a furcsa jelenségről. A legenda szerint a hoplite indiánok éltek a területen, akik Mexikóból szöktek meg és magukkal hozták őseik csontjait. Boszorkányok tartottak ceremóniákat a helyszínen és a mai napig semmi sem terem meg errefelé.

witchdance

Braley’s tavacskája, George Washington Nemzeti Park, Virginia
A Braley’s tavacska nagyszerű hely, hogyha gyermeki kacajokat akarsz hallani a sötétben. Állítólag nagyon sok félelmetes gyilkosság történt errefelé. A legutóbbi 2003-ban történt, 2006-ban pedig az egyik nyomozó követett el a helyszínen öngyilkosságot.

archers_pond_mist_2

Crystal tó, Angeles Nemzeti Park, Kalifornia
1934-ben Stephen Major a Crystal tónál dolgozott. Itt élt együtt feleségével és két gyermekével, Markusszal és Susannal. Egyik este Stephen és felesége elhagyta a helyszínt, mire visszatértek egy vérszomjas medve állt a sátruk felett. Stephen megpróbálta megmenteni a gyermekeit, de a medve megtámadta, aztán a feleséggel, majd a gyermekekkel folytatta. A kutatók csak a maradványokat találták meg. Manapság azt mondják, hogy a család továbbra is kísérti a helyszínt. Még borzongatóbb, hogy 1922 óta nem láttak medvét a helyszínen. Sohasem találták meg a vérszomjas állatot, aki végzett a családdal.

Evil-children

Malakoff Diggins State Park, North Bloomfield, Kalifornia
A helyiek meg vannak róla győződve, hogy a helyi iskola a legkísértetiesebb errefelé. Egy tanár állítólag egyszer úgy döntött, hogy túl sok rossz választ halott, ezért lemészárolja a diákokat.

Malakoff_Diggins-compressed

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.