Érdekes történetek földönkívüliek látogatásáról II.

Egy nő elrablását kamerára rögzítette
Egy Sonia nevű nő úgy gondolta, hogy elrabolták a földönkívüliek. Napokkal később egy helikoptert fedezett fel, amelyet egy furcsa fekete ruhás férfi vezetett. Ugyanezen az éjszakán lánya panaszkodott arról, hogy valaki megragadta a lábát. Később a férj biztonsági kamerát helyezett a lakásba. A felvételen látszik, ahogy a nő eltűnik, azonban ez nem feltétlenül bizonyíték, hiszen a videót lehetséges manipulálni.

Moody őrmester
Moody őrmester Új-Mexikó államban állomásozott, amikor egy meteoresőt figyelt meg. Később egy azonosítatlan tárgy landolt az autója előtt. Moody elveszítette az irányítását autója felett, majd el is ájult. Mielőtt elveszítette volna az eszméletet, furcsa alakokat látott. Számos dologra nem emlékszik, azonban hipnózisban elmondta, hogy földönkívüliek próbálták elrabolni.

Buff Ledge
Két tinédzsert a nyári táborból próbáltak elrabolni az űrlények. Állítólag a folyó felett űrhajót láttak, amelyben űrlények voltak. Éles fényre, majd semmi másra nem emlékeznek. Szerintük az alienek mintákat vettek a testükből. Állítólag mások is észleltek furcsaságokat a táborban aznap este.

Ikrek elrablása
Két ikerlányt állítólag ötéves koruk óta elrabolják a földönkívüliek. Fényeket látnak, majd az alien belép a szobájukba, és elviszi őket a fedélzetre. A két lány kopasz férfiaknak hívta a furcsa lényeket. Az egyik kislány elmondta, hogy egyszer az egész űrhajó átlátszó lett, és lenézve látta a bolygónkat is.

Dr. Hopkins és a fekete emberek
1978-ban egy férfi UFO eseteket tanulmányozott, amikor furcsa telefonhívást kapott egy UFO szervezettől. Amikor Hopkins beleegyezett a beszélgetésbe, akkor azonnal egy férfi tűnt fel az ajtajában. A férfi teljesen kopasz volt, nem volt szemöldöke sem, sőt ajkai sem, de ezt vörös rúzzsal próbálta pótolni. Monoton hangon beszél a férfihez, amelyben elmondta, hogy abba kell hagynia a kutatást és eltüntetni az összes bizonyítékot.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.