Érdekes reinkarnációs esetek I.

Mostani cikkünkben nagyon érdekes reinkarnációs eseteket hoztunk. Sohasem lehetünk biztosak abban, hogy mi is történik a halál után, azonban a mostani történetek bárkit elgondolkodtathatnak!

1. Edward Austrian
Patricia Austrian négyéves fiának borzalmas fóbiája volt a esős, szürke napoktól. Később pedig torokproblémái lettek, amely folyamatos fájdalmat hozott neki. Hiába torokfájása volt, folyamatosan azt mondta az anyjának, hogy a golyó ütötte nyom fáj neki. Edward részletesen elmesélte az anyjának előző életét, ahol az első világháborúban harcolt. Elmondta, hogy torkon lőtték, és ebbe halt bele.
Először az orvosok nem találták az okát a torokfájásnak, majd eltávolították a manduláit is. Később azonban ciszta fejlődött ki Edward torkában, amelyet az orvosok nem tudtak kezelni. Azonban, ahogy Edward megosztotta szüleivel előző élete részleteit, akkor a ciszta eltűnt.

WWII

2. A holland óra
Bruce Whittiernek visszatérő álma volt arról, hogy ő egy zsidó férfi és a házában rejtőzködik családjával együtt. A neve Stefan Horowitz volt, egy holland zsidó, akit felfedeztek a rejtekhelyén, majd Auschwitzba deportáltak, ahol meghalt. Az álmok után pánikrohamai voltak és borzalmasan nyugtalannak érezte magát. Egyik éjjel egy óráról álmodott, amelyet ébredése után részletesen le tudott rajzolni. Később antik boltokban kezdett keresgélni az óra után. Hamarosan rá is talált annak tökéletes mására, ezért meg is kérdezte az árust, hogy honnan ered az óra. Kiderült, hogy az óra egy német katonáé volt, aki Hollandiából szerezte a tárgyat.

Clock

3. John Raphael és skótok
Peter Hume-nak nagyon érdekes álmai lettek arról, hogy őrizte a skót határt 1646-ban. Katona volt Cromwell seregében, és John Raphaelnek hívták. Amikor hipnózis alá került, akkor Hume egyre több részletre és helyszínre emlékezett. Elkezdte meglátogatni a látott helyszíneket testvérével, ahol talált is régi életre utaló nyomokat.
Egy történész segítségét is kérte, hogy minél több részletet fedezzenek fel. Még azt is képes volt elmondani, hogy a régi templom egy tiszafa közelében állt. Maga a történész is meglepődött az igazi részleteken, amelyekre Hume emlékezett.

Scottish

4. Ki a nagyapád?
Gus Taylor körülbelül 18 hónapos volt, amikor elkezdett beszélni a nagyapjáról. A fiatal gyerekek sok esetben nem tisztázzák le saját identitásukat és végképp nincsenek tisztában a rokonsági kapcsolatokkal. Azonban Gus nagyapja egy évvel Gus születése előtt halt meg, és a fiú teljes mértékben úgy gondolta, hogy ők ketten teljességgel ugyanazok az emberek. Amikor családi képeket mutattak neki, azonnal felismerte nagyapját.
Azonban lapult egy családi titok is a háttérben, amelyről sohasem beszéltek Gus előtt. Nagyapjának testvérét meggyilkolták, majd az öbölbe dobták holttestét. A gyermek azonban elkezdett hamarosan beszélni halott testvéréről. Gus szerint Isten adott neki egy lehetőséget, amikor meghalt. Ezzel együtt átutazott egy lyukon, és visszatérhetett az életbe Gusként.

Old and young

5.  Imad Elawar
Az ötéves Imad Elawar Libanonban született. Egész kiskorában kezdett el beszélni előző életéről, amelyet a közeli faluban élt le. Az első két szava Jamileh és Magmoud volt, amely egy kétéves szájából furcsán hangzott, ráadásul idegen embereknek is megemlítette, hogy szomszédok voltak. A szülők azonnal nyomozni kezdtek a furcsa eset után. Imad 55 különböző állítást tett előző életével kapcsolatosan.
A szülők meglátogatták a falut, amelyről gyermekük beszélt, és megtalálták állítólagos házát is. Imad és családja 51 állítást teljesen valóságosnak talált. Imad felismerte előző nagybátyját és szeretőjét is fényképekről. Emlékezett arra, hol tartotta a fegyverét, és képes volt beszélni katonai múltjáról is.

Spiral

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.