Érdekes reinkarnációs esetek II.

Ma folytatjuk tovább az érdekes reinkarnációs esetekkel, amelyek bizonyára mindenkit el fognak gondolkodtatni.

6. A pilóta
James Leininger nagyon korai életkorában kezdett el emlékezni arra, hogy háborús pilóta volt előző életében. Csak játékrepülőkkel volt hajlandó játszani, teljesen megszállottja lett ezeknek. A kisfiú képtelen volt aludni, csak repülőgépekről beszélt és fegyverekről. Édesanyjának is mesélt emlékeiről, amikor még csak hároméves volt. Elmondta azt is, hogy helyettes pilótája, Jack Larson volt. A részletek később megegyeztek az elmondottakkal. 

Fighter plan

7. Ruth Simmons
Az egyik legismertebb reinkarnációs történet Ruth Simmons sztorija. 1952-ben a nő hipnózisnak vetette alá magát terapeutájával, Morey Bernsteinnel. Ruth a hipnózis során ír akcentussal kezdett beszélni, és elkezdett emlékezni életére, amelyet Bridey Murphyként élt meg. A nő Írországban élt a 19. században. A legtöbb tényt nem lehetett bizonyítani, azonban a nő emlékezett két emberre is, akiktől élelmiszert vásárolt. Mr. John Carrigan és Mr. Farr ténylegesen boltosok voltak 1865-ben Belfastban. 

Shamrocks

8. A Barra fiú
Cameron Macauley Glasgowban, Skóciában született. Kétéves korában kezdett el mesélni édesanyjának arról, hogy egy szigetről származik, amelyet Barrának hívnak és Skócia környékén található. Beszélt egy fehér házról és egy tengerpartról, ahol repülők szálltak le. Volt egy fekete-fehér kutyája is, és édesapját, Shane Robertsonnak hívták, akit sajnos elütött egy autó. A fiú erős honvágyat érzett, ezért egyszer édesanyja elvitte a szigetre, mert az nem volt annyira messze tőlük. 
A család tényleg megtalálta Robertsonsék családi házát és a kutyát is régi felvételeken. Idősebb korára Cameron elveszítette az emlékeit, de ennek ellenére továbbra is hitt abban, hogy a halál nem a véget jelenti. 

Black and white dog

9. Parmod Sharma
Parmod Sharma Indiában született 1944-ben. Amikor kétéves lett, akkor elmondta édesanyjának, hogy van egy felesége, aki majd főz rá, így neki nem kell. Parmod leírt egy üzletet is, amelynek a Mohan Testvérek volt a neve, ahol együtt dolgozott családtagjaival. Süteményt és vizet árultak ott. Parmod azt is elmondta szüleinek, hogy egy fürdőkádban veszítette életét. 
Később a kisfiú minden egyes leírását megerősítették.

Chocolate Chip Cookies

10. Steve Jobs
Egy szoftvermérnök, Tony Tseung az Apple alkalmazottja küldött egy levelet egy buddhista csoportnak Thaiföldön. Azt érdeklődte meg, hogy mi történt Steve Jobs-al halála után. Ők azt mondták, hogy Jobs egy égi filozófussá változott, akinek egy palotában van a székhelye, az Apple épülete felett. 
Sok rajongó tartott szertartásokat annak érdekében, hogy Jobs minél előbb újjászülessen. Sokan azt állítják, hogy ez már meg is történt. 

Appleforrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.