Elég bátor vagy, hogy kipróbáld az öt kérdéses játékot?

Elég bátornak érzed magad, hogy kipróbálod a legfélelmetesebb játékot? Most bemutatjuk nektek az öt kérdéses játékot, amely a Három királyokhoz hasonlóan halálra fog rémiszteni. 

Hogyan kell játszani:

  • A játékot Halloween éjjel kel játszani hajnali kettő és öt között (igen, állítólag csak akkor hatásos)
  • Két órakor le kell kapcsolni az összes villanyt a szobában és egy tükör elé állni
  • Helyezd mindkét kezedet a tükörre előtted. A tükrön kell maradniuk egészen a játék végéig.
  • Állítólag hidegrázást vagy valami furcsa érzést kell tapasztalnod a testedben, ekkor egy lélek belépett a szobába, és most azt kell mondanod hangosan, hogy “elfogadom”.
  • Ebbe a pillanatban egy jelenésnek kell feltűnnie előtted a tükörben. Néhányan egy nagyon megégett nőt láttak, mások egy csecsemőt. Készülj fel a félelmetes látványra!
  • A lélek ekkor öt kérdést fog feltenni az életedről. Megpróbál összezavarni és átverni, és minden egyes rosszul megválaszolt kérdésnél elvesz tőled egy érzéket (érintés, szaglás, látás stb.)
  • De minden kérdésnél, amit jól válaszolsz meg, annál kimondhatod egy ellenséged nevét. Lehetséges, hogy a játék végére nem érzel majd ízeket, de legalább pár ellenségedtől megszabadultál.
  • A játéknak véget kell érnie hajnal ötre. Ha ez nem sikerül, akkor magad ellen fordítod a lélek haragját, nem az ellenségeid felé. Hogyha kész vagy, akkor le kell takarni a tükröt egy ruhával és bezárni a szoba ajtaját reggelig.

Állítólag öt napon belül eléri az ellenségeidet a balszerencsére. Ne feledd el, hogy a kérdések trükkösek lehetnek!

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.