Eladó az USA legkísértetiesebb háza

Ez a viktoriánus villa 1875-ben épült az USA-ban. A mai napig egy igazi építészeti műremek. A házban 26 szoba található, rengeteg helyiségben egyedileg készített fabútorok találhatóak, így a ház teljesen eredeti. Azonban a kúria múltját beárnyékolja egy hatalmas tragédia is, ezért az Egyesült Államok az egyik legkísértetiesebb helyének tartják a mai napig. A kísértetek ki is üldözték az előző lakókat, ezért a ház újra eladó. De ki akarna egy ilyen helyen élni?

Edwin Gonzalez és Lillian Otero 2008-ban vették meg a kúriát. Lillian imádtak a viktoriánus házakat, ezért igazi vágyálma vált valóra vele. Tudták, hogy a házat elviekben kísértetek lakják, de nem törődtek a pletykákkal. Egyikük sem hitt a kísértetekben, azonban a ház megdöntötte a szkepticizmusukat.
Kicsivel a beköltözés után furcsa dolgokat tapasztaltak. Lépteket hallottak üres szobákból, fekete árnyak mozogtak mellettük. A zongora magától kezdett dalokat játszani. A kutyájuk szinte sohasem mozdult mellőlük, nem akart egyedül felmenni az emeletre.

10896212_1587803518118846_3523623614535284748_o-600x399 14hallway3-600x400
Egy hét sem kellett hozzá, Edwin azonnal meglátta az első kísértet alakját. A dolgozószobájában ült, amikor szeme sarkából egy furcsa alakot fedezett fel. Innentől kezdve a dolgok csak rosszabbak lettek.
A páros majdnem két évet töltött a házban, és folyamatosan misztikus eseményeket tapasztaltak. Az ajtók becsapódtak az éjszaka közepén, a dolgok sokszor eltűntek, majd felbukkantak másik helyeken.
Lillian egyre nehezebben viselte ezt érzelmileg, de próbált a kísértetekre gyerekekként tekinteni. Sok paranormális nyomozó is megfordult a lakásban. Sok esetben a kísértetek feladatoknak adnak az élőknek. Lilliannek egy sötét pincében kellett kiásnia néhány csontot, amelyről később megállapították, hogy egy kisgyermekhez tartoztak.
Később a páros elköltözött a házból, amely már két éve üresen áll. Csupán egy takarítónő látogatja. Azonban a ház most is megvásárolható. Az bizonyos, hogy nagyon mutatós, de ki is költözne be ide?

5bedroom3-600x400 4bedroom1-600x400

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.