Egy szobor, amitől mindenkinek rémálmai lesznek

A paranormális jelenségek világában rengeteg elátkozott tárggyal találhatunk. A legtöbb esetben ezek szobrok, talizmánok vagy babák. Most egy elátkozott, apró szobrot hoztunk nektek, ami méltán kapta meg “a rémálmok bálványa címet”. Állítólag mindenkinek borzalmas álmai és hallucináció vannak azután, miután megérintette ezt a babát.

A bálvány most Greg Newkirk és Dana Matthews tulajdona, akik a Planet Weird nevű oldal megálmodói, emellett kurátorai a Paranormális és okkult utazómúzeumnak, amely nemrégiben kapta meg a kőből készült figurát. Matthews és Newkirk több beszélgetős műsorban is szerepeltek már, és már sokszor kérték, hogy küldjenek nekik különleges tárgyakat a múzeumhoz. Nem sokkal később “Tim” telefonált Ohióból, aki szívesen odaadták a bálványt a két fanatikusnak.
A szobrot fából készítették, külseje feketére van festve és egy háromszög alakú szimbólum is látható a homlokán. A szakértők úgy gondolják, hogy Afrikából származhat, de az igazi kiléte a mai napig homályos.

Idol_Nightmares_02-1050x591
“Tim” rengeteg félelmetes esetet mesélt a szoborral kapcsolatban, főleg intenzív rémálmokról beszélt, amelyek őt és a családját zavarták. A legfiatalabb fia úgy érezte, hogy egy kis ember támadja meg éjjelente, miközben az apa azt álmodta, hogy valaki megöli a feleségét. Gyorsan egy raktárba szállították a figurát, ami ugyan nem állította meg a rémálmokat, de sokkal kevésbé voltak élénkek és zavaróak. Tim éppen ezért szívesen szabadult meg a szobortól. 
Newkirk elmondta, hogy eddig ez az egyik legfélelmetesebb tárgyuk, és mind a ketten tapasztalnak furcsa eseményeket, amióta velük van. Sokszor apró árnyékembereket látnak és természetesen rémálmaik is vannak, éppen ezért jól becsomagolták a szobrocskát.
Elmondták, hogy rengeteg embernek voltak ténylegesen rémálmai, miután megérintették a szobrot. Voltak olyanok is, akiknek elég volt ránézni a szoborra. Bocs, lehet, hogy későn szóltunk!

Idol_Nightmares_03 Idol_Nightmares_01

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: