Egy sorozatgyilkos félelmetes története

A gyilkosságok bárkit borzongással tölthetnek el, azonban most még egy fokkal félelmetesebb történetet hoztunk nektek, hiszen elmeséljük Tsutomu Miyazaki esetét, aki gyerekeket gyilkolt meg Japánban 1989-ben.

A sorozatgyilkost húsz évvel az elkövetett borzalmak után végezték ki. Utolsó szavaiban visszautasította, hogy bármi magyarázatot adjon tetteire, esetleg bocsánatot kérjen a családoktól. 
Miyazaki fiatal lányokat gyilkolt, majd csonkított meg, ráadásul ezeket a cselekményeket videóra is rögzítette. Emellett egy áldozatának maradványait a lány otthonának bejáratánál hagyta. A férfit rengeteg pszichológiai tesztnek vetették alá, de alig derült ki valami abból, hogy mi is járt a fejében. Halálos ítéletét 2006 februárjában írták alá, de a férfi ezt alig akarta elhinni, azt hitte, hogy valamikor majd ártatlannak bélyegzik. Még az utolsó hozzászólásaiban is azt mondta, hogy teljes képtelenség, hogy kivégezzék őt, és hogy a bíró a későbbiekben úgy is megbánja a tettét. Ráadásul a családokat is megemlítette, és elmondta, hogy teljesen boldog, hogy így cselekedett a lányokkal kapcsolatban. 
A bizonyítékok persze tagadhatatlanok voltak, hiszen a férfi videofelvételeken rögzítette a lányok meggyilkolását. Miyazaki többször követelte, hogy változtassák meg a büntetését. Elmondta, hogy szerinte embertelen félelemben tartják a rabokat a halálsoron. Ennek ellenére a férfit kivégezték.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.