Egy nő kísértetet fotózott új otthonában

Házvásárlóként jobb, hogyha először több apró dologra is odafigyelsz. Például, hogy lakják-e a jövendőbeli otthonodat kísértetek. 

Michelle Widwinter egyáltalán nem gondolt a kísértetekre, amikor beköltözött Angliában található új otthonába kétéves lányával együtt. Azonban Michelle nemrégiben készített egy fényképet a házról, amelynek ablakában egy furcsa alakot vélt felfedezni. Később kiderült, hogy Samuel Kent alakját látta odabent, akit régebben gyilkossággal vádoltak, ám elhunyt 1872-ben. 

548faa0d88a61_-_rbk-michelle-midwinter-haunted-house1-de
Michelle véletlenül kapta le a felvételt, majd tanulmányozása után feltette az internetre, hogy adjon erre valaki neki magyarázatot, hiszen ő maga sem hitte el. Sokan tükröződésnek tulajdonították, de mások azt mondták, hogy tisztán kivehető egy férfi alakja. Michelle egyáltalán nem hitt a szellemekben, azonban a képtől teljes mértékben kirázta a hideg. Azt mondta, hogy semmilyen logikus magyarázattal nem tud szolgálni a fotót illetően. 
Később egy helyi történész, Andrew Jones kezdett el foglalkozni a képpel. Ő jött rá, hogy a tükröződés Samuel Kent szelleme lehet, akit 1860-ban gyilkossággal vádoltak meg, de később úgy találták, hogy lánya ölte meg hároméves fiát, így ejtették ellene a vádakat.

548c0b01c25ba_-_rbk-michelle-midwinter-haunted-house2-de

forrás: RedBookMag

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: