Egy nő azt állítja húsz szellemmel került szexuális kapcsolatba

Amethyst Realm Angliából származik. A nő azt állítja, igencsak sok szellemszeretővel büszkélkedhet. Most pedig konkrétan eljegyezte magát eggyel, akivel egy ausztrál túrán találkozott.

Az egyszerű flörtből igaz szerelem lett. Olyannyira, hogy a szellem épp most jegyezte el a nőt. A harmincéves Bristolból származó nő elmondása szerint már húsz szellemmel szexszelt. Épp nem keresett új kapcsolatot, amikor Ausztráliába ment üzleti útra, és rátalált a nagy szerelem. Realm állítása szerint a szellemek szeretnek mindig egy helyen maradni, de valami különleges történt vele a hazafelé vezető úton. A nő a repülőn is érezte szerelme jelenlétét.
A nő elmondása szerint el se akarta hinni, mi történik vele, így azonnal a repülőgép vécéjébe indultak. Ez kilenc hónapja történt, és a nő már biztos benne, hogy össze fognak házasodni, emellett még szellemgyereke is lesz szerelmétől.
A paranormális lánykérés nemrégiben történt, amikor a páros a Wookey Hole barlangokba indult. A nő azt mondta, nem volt fél térdre ereszkedés (mivel a szellemnek nincsenek térdei), de életében először hallotta beszélni. Amely mély, szexi és igazi volt. A páros most a gyűrűn gondolkozik, a nő elmondta, hogy a szellemre hagyja a választást.
A különös páros pogány ceremónia keretein belül szeretne összeházasodni, amikor is összekötik majd a kezüket, amely az összetartozásukat mutatja. Valószínűleg az angol vidéken lesz.
Realm szerint a szellemszeretők sokkal érzékenyebbek, mint egy átlagos férfi. Mindig nagyobb kapcsolódást él meg a szellemekkel, mert a szexualitás átlépi a fizikai határokat. Ez a szexuális kapcsolat teljesen másmilyen.
forrás: HuffingtonPost

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.