Egy nő, aki testrészeket talált a fagyasztójában

Goldsboro, Észak-Karolina egy ismeretlen lakója nagyon jó üzletet kötött, amikor megvásárolt egy fagyasztót a szomszédjától csupán 7500 forintnak megfelelő összegért. Ráadásul még azt is elhitte, hogy nem szabad kinyitnia a fagyasztót azonnal, mivel az eladó azt állította, hogy időkapszulaként használták egy vasárnapi iskolai projekthez.

A nő ennek ellenére mégiscsak átgondolhatta a dolgot, hiszen mégis kinyitotta a fagyasztót, és borzalmas dolgot fedezett fel a belsejében. Odabent lefagyasztott maradványokat talált, amelyek egyértelműen embertől származtak. A nő elmondta, hogy elviekben a templomnak kellett volna a helyszínre érkeznie, és kivennie a dolgokat a fagyasztóból, de a templom tagjai sohasem érkeztek meg, hogy elvigyék a vasárnapi iskola projektjeit. Így telt el három hét, a szomszédok elköltöztek, állítólag, hogy közelebb legyenek az anyjukhoz, aki egy idősek otthonában él Virginia nyugati részén.

Freezer_01
A nő ezért mégiscsak úgy döntött, hogy kinyitja a fagyasztót, ahol igencsak hihetetlen borzalakkal szembesült. Azonnal fel is hívta a rendőrséget, akik megerősítették, hogy a fagyasztóban tényleg emberi maradványok voltak, amelyek valószínűleg a szomszéd édesanyjához tartoztak. A szomszéd 7500 forintnak megfelelő összegért szabadult meg édesanyja maradványaitól. A rendőrség még keresi az eltűnt szomszédot.

Freezer_03

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “Egy nő, aki testrészeket talált a fagyasztójában

  • 2016-07-24 at 9:16 PM
    Permalink

    Undorító,gusztustalan de ezeket leszámítva rl kell ismerni hogy egészen egyedi ötlet.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: