Egy művész húsz napig illusztrálta a különböző drogok hatását

Egy grafikus, Brian Pollett furcsa kísérletre adta a fejét. Húsz napig minden nap különböző drogokat próbált ki, és azoknak a hatása alatt alkotott. A képek nagyon érdekesre sikerültek, a drog nevét a kép alján találjátok meg. Természetesen ezzel senkit sem szeretnénk droghasználatra bátorítani, emellett kiemeljük azt is, hogy a legtöbb drog illegális.

how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-40 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-39 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-38 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-37 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-36 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-31 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-32 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-33 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-34 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-35 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-26 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-27 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-22 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-28 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-23 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-29 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-24 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-30 how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-25

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.