Egy macska, amely megérzi mások halálát

Oscarnak megmagyarázhatatlan természetfeletti képességei vannak, hiszen képes megjósolni, amikor valaki távozni készül erről a világról. Körülbelül ötven dokumentált esetben tudta, hogyha valaki meg fog halni. A macska egy idősek otthonában él, és hozzábújik azokhoz az emberekhez, akik éppen utolsó óráikat töltik ezen a világon. Sokan úgy gondolják, hogy a macska átsegíti őket a másik oldalra.

A macska különleges történetét Dr. David Dosa hozta a nyilvánosságra, aki a Brown Egyetem professzora. Elmondása szerint Oscar jóslatai az elmúlt hat évben nagyon ritkán voltak rosszak. Sok esetben még az orvosoknál is jobban meg tudta mondani a halál idejét. A cicát kiskorában fogadta örökbe egy rhode island-i rehabilitációs központ. Dr. Dosa 2007-ben mesélt először Oscar különleges képességeiről. Manapság azonban már könyv is jelent meg róla, amely leírja a macska napi rutinját. Azokkal a betegekkel kevés időt tölt, akik még küzdenek az életükért. Hogyha ki van zárva egy haldokló beteg szobájából, akkor addig kaparja az ajtót, amíg be nem engedik. Általában egészen a halál idejéig a szobában marad.

Oscar-the-cat-compressed

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.