Egy hollywoodi nő, aki padlásán tartotta szexrabszolgáját

Walburga “Dolly” Korschel 1880-ban született. Német bevándorló volt, aki egy középnyugati farmon nevelkedett. Dolly családjának nem volt sok pénze, de a nő húsz éves volt, amikor összeházasodott Fred Oesterreichhel, aki egy gazdag iparmágnás volt. A páros egy Milwaukee-ben található farmra költözött, azonban a gazdagság ellenére sem volt igazán boldog a pár.

Dolly később elmondta, hogy Fred részeges volt és a szexuális életük egyáltalán nem volt kielégítő. Dollyt így hamarosan más férfiak is érdekelni kezdték, és hamarosan meg is találta, hogy is elégítse ki vágyakozását.
Egyik reggel a harminchárom éves Dolly megkérte a férjét, hogy küldje el az egyik munkásukat, hogy megjavítsa a varrógépét. Fred a tizenhét éves Ott Sanhubert küldte, és amikor megérkezett Otto éppen egy selyemköntöst viselt. A varrógépet természetesen nem szerelték meg aznap, de egy hosszú szerelmi történet kezdődött el. 
Dolly és Otto először a helyi szállodában folytatták a viszonyukat. Később Dolly már a saját hálószobájába is beengedte a fiút. Dolly később rávette a fiút, hogy hagyja ott a munkáját és költözzön fel a padlásra. Dolly megígértette vele, hogy sohasem hagyja el a házat. A fiatal fiú éveken keresztül a padláson maradt, és a szexrabszolgája lett egy olyan nőnek, akit úgy szeretett, mint az anyját. Otto odafent rengeteget olvasott, Dolly el is látta alapanyaggal. Később még írni is elkezdett.
Fred a hosszú évek alatt azonban gyanút fogott, furcsa hangokat hallott a padlásról és néha árnyékokat éjjelente a folyosón. 1918-ban Dolly és Fred Los Angelesbe költöztek, és persze Otto is velük tartott, ahol szintén kényelmesen berendezkedett a padláson. 
Fred Los Angelesben még többet ivott és egyre erőszakosabb lett. 1922-ben a páros nagyon összeveszett és tettlegességi fajult. Fred majdnem meggyilkolta Dollyt, de Otto lejött a pincéből és lelőtte a férfit. Dolly és Otto hamarosan tökéletes tervet dolgoztak ki, hogy Fred halálát, hogyan is álcázzák rablók által elkövetett gyilkosságnak. A rendőrség nem fogott gyanút, így Dolly megörökölte Fred vagyonát, vett egy új házat és Ottóval közösen normális életet kezdhettek, azonban Otto inkább a padláson töltötte az idejét, így Dolly elkezdett randizni ügyvédjével, Herman Shapiróval, akinek odaadta halott férje gyémántját is és lett egy harmadik szeretője is. 1923-ban a rendőrség megtalálta a gyilkos fegyvert és letartóztatták Dollyt, és hamarosan rátaláltak Ottóra is, aki elmesélte az egész történetet, és sikerült Kanadába menekülnie.
1930-ban azonban mind a kettejüket letartóztatták a gyilkosságért. Ottót bűnösnek találták Fred meggyilkolásának ügyében, de később mégis ejtették a vádakat mind a kettejük ellen. Dolly újra megházasodott, Otto elhagyta Los Angelest, majd teljesen eltűnt. Otto élete teljes homályba fulladt Dollyval való kapcsolata után. 

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.