Egy halász, aki 27 pár kezet talált egy orosz folyóban

Fél évvel ezelőtt nagyon furcsa történet ütötte fel a fejét egyenesen Oroszországból. Egy halász iszonyatos felfedezést tett a jeges Amur folyóban. Pontosan 27 pár levágott kezet talált. A kezeket csuklóból vágták le, majd egy táskába helyezték. Körülbelül 35 kilométerre fedezte fel a halász a táskát a kínai határtól. A hatóságok szerint a kezek egy laborból származhattak, de a közösségi média szerint sokkal borzongatóbb történet állhat a háttérben.

A hatóságok sem tudtak sokat mondani a kezekről, csak az egyikről sikerült egyáltalán ujjlenyomatot venniük. Szerintük a kezek a Khabarovsk laborból származhattak a levágott testrészek.
Annak ellenére, hogy ennyire egyszerű megoldást szolgáltattak a kezek jelenlétére, mégsem szokványos felfedezés az ilyesmi egy halász számára. Persze az elmúlt években nagyok sok iszonyatos dolgot mosott a víz partra. Találtak már levágott lábfejeket is, és egyszer egy levágott fej is feltűnt valahol.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.