Egy fűrész rettenetes története

Készülj fel egy igazán rettenetes történetre! Nem fogunk bocsánatot kérni, hiszen te vagy az, aki tovább fogod olvasni a sorokat. 

2011 júniusában a mentők megérkeztek a 65 éves Barrie Hepburn otthonába.  Barrie igazi megszállottja volt a sportautóknak, emellett deréktól lefelé lebénult. 2000 óta kerekesszékbe kényszerült, amikor szomszédja meglőtte egy vita miatt. 
A sürgősségi hívás során Barry azt említette, hogy nagyon erősen vérzik, majd a hívás szétkapcsolt. Azonban a mentők egyáltalán nem voltak felkészülve arra, ami Barry otthonában fogadta őket. Kérdés, hogy melyik része igaz a történetnek, melyik tartozik a félelmetes városi legendához.

Gator-Saw-III-10-w-Chain-Saw_fulljpg
Barry semmit sem érzett a lábaiban, ezért érdekes kísértetet tett arra, hogy egyik lábát eltávolítsa egy fémfűrésszel. Igazi problémái voltak, hiszen nehezen fért bele kedvenc sportkocsijaiba. Az orvosoknak is elmondta gondját, azonban azok nem akarták amputálni a lábát, ezért házi megoldáshoz folyamodott. Amikor a mentők odaértek, akkorra Barry jobb lába teljesen el volt távolítva, és természetesen hatalmas mennyiségű vért is találtak. Azonnal kórházba kellett szállítani.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.