Egy fotós gyermekkori rémálmokat kreált

Mindannyiunknak van legalább egy gyermekkori rémálma, amelyet egész életünkben nem felejtünk el. Egy amerikai fotós, Arthur Tress ezt az élményt szerette volna visszaadni képein keresztül. Arthur a hatvanas-hetvenes években alkotta meg az Álomgyűjtő című szériáját, amely igencsak különleges fotókat tartalmaz. Minden egyes kép egy gyermekkori rémálmot tartalmaz teljes részletességében. 

Az álmokat és a rémálmokat Arthur az utcán gyűjtötte. Megkérdezte a gyermekeket arról, hogy miket is álmodnak, és ezeket a víziókat ültette át képeibe. Sok esetben láthatjuk bennünk a gyermekek belső lelki világát, félelmeiket és reményeiket. 
A fotókat érdemes megnézni, hiszen igazán kifejezőek.

 

childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-6 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-10 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-12 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-13 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-14 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-15 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-16 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-17 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-18 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-19 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-20 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-22 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-23 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-24 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-25 childrens-surreal-nightmare-photos-dream-collector-arthur-tress-111

 

 

forrás:BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.