Egy elátkozott út története

Az Egyesült Királyságban nagyon furcsa történeteket lehet hallani, így most egy érdekes útra kalauzolunk el titeket, amely Devonban található. Ez a B3212 út lesz, amelyet a helyiek nagyon jól ismernek. A borzongató út ráadásul Dartmoor közelében található.

Dartmoor rengeteg legendát inspirált az évek során, számos regényíró használta helyszínnek. Szerepelt a Harry Potterben és Arthur Conan Doyle történeteiben is. A börtönben legveszélyesebb bűnözőket őrizték. Egyetérthetünk abban, hogy Dartmoor igencsak félelmetes. Azonban 1921-ben történt valami, amely a B3212-es útra terelte az emberek figyelmét.

Egy Dartmoorban dolgozó orvos, Dr. EH Helby meghalt itt, amikor motorja lesodródott az útról. Gyerekei (akik az oldalkocsiban utaztak) szerencsésen túlélték a balesetet, és később azt állították, hogy egy különös erő sodorta le őket az útról. Nem sokkal később egy újabb ember szenvedett itt balesetet, de szerencsére túlélte a borzalmakat. Ő egy hatalmas, szőrös kezet látott, aki megfogta motorját. Rengeteg más autós és biciklis tapasztalt hasonló eseményeket. Mindannyian szőrös, nagy kezekről számoltak be. Egy nő 1924-ben kempingezett a környéken, aki szintén észlelte a kezeket.
Ezek a sztorik a hírekbe kerültek akkoriban. Rengetegen nyomoztak a helyszínen, hiszen a balesetek száma nagyban megugrott. A legenda pedig tovább élt. Sokak szerint egy szökött fegyenc riogathatta az embereket, mások viszont szellemre gyanakodnak. Most próbáljatok meg úgy végighajtani ezen az úton, hogy nem gondoltok erre a legendára!
forrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

3 thoughts on “Egy elátkozott út története

  • 2016-11-07 at 10:13 AM
   Permalink

   Nem lett kielégítő a válasz, de sohasem derült ki, hogy ki volt 🙂

   Reply
  • 2016-11-07 at 10:13 AM
   Permalink

   Nem lesz kielégítő a válasz, de sohasem derült ki, hogy ki volt 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.