Los Muertos: a halottak napja Mexikóban

Egy Kaliforniában élő fotós érdekes fotósorozatot készített, amelynek a Los Muertos címet adta. Tim Tadder képeit a mexikói halottak napja ihlette, amikor rengeteg hölgy festi ki magát. A mintázatok csontokra, koponyára emlékeztetnek és visszahozták az azték gyökereket, amikor a túlvilág istennőjét tisztelik. Tadder fotóiban egy sminkművész és egy kosztümtervező is segédkezett, hogy mindenképpen visszahozzák a hangulatot.

dia-de-los-muertos-day-of-dead-makeup-photography-las-muertas-tim-tadder-9 dia-de-los-muertos-day-of-dead-makeup-photography-las-muertas-tim-tadder-8 dia-de-los-muertos-day-of-dead-makeup-photography-las-muertas-tim-tadder-7 dia-de-los-muertos-day-of-dead-makeup-photography-las-muertas-tim-tadder-6 dia-de-los-muertos-day-of-dead-makeup-photography-las-muertas-tim-tadder-4 dia-de-los-muertos-day-of-dead-makeup-photography-las-muertas-tim-tadder-1 dia-de-los-muertos-day-of-dead-makeup-photography-las-muertas-tim-tadder-2 dia-de-los-muertos-day-of-dead-makeup-photography-las-muertas-tim-tadder-3

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.