Démonok okozta homoszexualitás? (18+)

A homoszexualitás kérdése, kialakulása és egyáltalán törvényessége is kérdéses napjainkban, és jobb esetben is megosztó. Contessa Adams, egykori sztriptíztáncos, ma már hithű keresztény, bizarr, az oldalunkra kívánkozó teóriával állt elő. A hölgy úgy véli leszbikusságát sötét erők okozták, miután egymás után többször is találkozott egy szukkubusszal. Az általában férfiakkal viszonyt létesítő nőnemű, démoni lény a gyakori aktussal kimeríti a férfiakat, és az életenergiájukat lopja el. Az adott szukkubusz valószínűleg már unhatta az egysíkú étrendet, és áttért a nőkre. Contessa Adamst egymás után több éjszaka is meglátogatta, amitől a hölgy elkezdett saját neméhez vonzódni. Természetesen az ilyen, démoni tapasztalatok (Contessa Adams szerint az áldozatok aggódnak attól, hogy a földöntúli élmények után már képtelenek lesznek közönséges halandókkal örömet érezni) kizárólag a hit erejével gyógyíthatóak, és amennyiben nem vágyunk a szukkubusz (vagy hímnemű párja, az inkubusz) társaságára, imádkoznunk kell. Adams az Újszövetségben hasznos segítséget talált, Máté evangéliumának egyik jelenete, egy démonról szól, aki már nem tud visszamenni a házba a lakókat kínozni, miután az otthonukat kitakarították és rendbe tették. Adams úgy véli, ez egy hatékony elűzési módja a démonoknak.
 
Contessa Adams nincs egyedül a véleményével, többen vélik úgy, hogy a homoszexualitás ördögűzéssel kiválóan gyógyítható. Eddie Smith, vallási vezető is így gondolkodik, szerinte a legfőbb bizonyíték az ördögtől eredő szexuális aktusokra az, hogy a pogány vallások hívei gyakran beszámolnak ilyen jellegű élményekről. Tovább, Smith úgy véli, hogy a félelem és az engedetlenség vonzza igazán a démonokat, ezért a Szentlélek közbenjárását kell kérni, hogy a tévelygő lelkeket „átprogramozza”. Amennyiben az emberek nem engedelmeskednek, ezek a borzasztó, szexuális erőket megtestesítő démonok vissza fognak járni hozzájuk, és megerőszakolják őket (kivéve, ha időközben rendbe teszik a szobájukat, mert akkor nem).
 
 Forrás: Huffington Post

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “Démonok okozta homoszexualitás? (18+)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.