Demonic kritika

A Demonic című film Will Canon rendező és James Wan producer nevéhez kapcsolódik. Olyan színészek szerepelnek benne, mint Maria Bello, vagy Frank Grillo. letöltés (1)

Eléggé elcsépelt az alaptörténet, van egy gonosz ház, benne egy gonosz szellemmel, és adjunk hozzá egy fiatal csapatot, akik mindenáron be akarnak menni a házban, hogy felvegyék a kapcsolatot a szellemmel. Egy srác élte túl az egészet, és a kiérkező rendőröknek azt a mesét adja be, hogy valami természetfeletti  erő végzett velük. Persze semmire sem emlékszik, de egy pszichológusnő segítségével, és a kamerák anyagait megnézve feltárul előttünk az egész történet.

A film a klasszikus szellemházas horrorok közé tartozik, megspékelve egy-két kézikamerás felvétellel. James Wan produkcióihoz hűen (Fűrész, Annabelle), itt sem marad el a végén a csavar. A filmtől nem kell semmit sem várni, mivel csak egy átlagos horror, amit egyszer meg lehet nézni.

5/10

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.