Dekorációk Halloweenre a legjavából II.

Ma folytatjuk a dekorációk sorolását, hiszen számuk végeláthatatlan. Mégis szórakoztató, hogy mennyi borzongató szépséggel tudjuk díszíteni a lakást. Fogadjátok a mai bejegyzésünket is sok szeretettel!

1. Ha narancssárga szalaggal kötöd át a lépcsőt, akkor egy helyszínelés helyszínére emlékeztethet mindenkit. Alkoholos filccel még feliratokat is lehet alkotni rá és papírból is elkészíthető.

2. Fekete papírból kivágott denevérekkel játékosan díszíthető a fal. Hogyha különböző méretűeket gyártunk, akkor még látványosabb.
3. Hogyha bulit szeretnél szervezni, akkor fekete szalagokkal és némi világos filccel könnyedén kedves denevéres szívószálakat alkothatsz, amik nagyon praktikusak is.
4. Műpókokat rengeteg helyen lehet beszerezni. Hogyha beteszed a jégkockatartóba, akkor vicces pókos kockákat kapsz.
5. A vámpírfogsort sem lehetetlen beszerezni, amit ha egy aranyos dísztökkel kombinálsz borzongató hatást érhetsz el.
6. A karácsonyi fényeket is felhasználhatod dekorálásra. Hogyha van egy kis kézügyességed, akkor fekete papírból csodás alakokat rajzolhatsz. De mintákat is beszerezhetsz az internetről.
7.  Rémisztő gyertyatartót lehet gyártani fekete papírból, szalagból és egy befőttesüvegből.
8. Az aranyos pattogatott kukorica tárolót még borzalmasabbá teheted, ha egy kevés piros ételfestéket fújsz a kukoricára, amitől véresnek tűnik a csemege.
9. Hogyha van kisebb kerti tavacskád (de a kádban is hatásos fogás lehet;), akkor a gumikesztyűkbe helyezett világító rudakkal borzongató hatást érhetsz el.
10.  Egy esernyővel, színes harisnyával és cipőkkel aranyos boszorkánylábakat lógathatsz bárhová.
forrás: Pinterest

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.