Dadust keres egy házaspár egy kísértetjárta házba

Egy négytagú család ötvenezer fontot ajánl egy profi dadának, aki hajlandó lenne egy kísértetjárta házban dolgozni, és elfogad minden egyes természetfeletti jelenséget, amely összesen eddig öt dadát üldözött el csak tavaly. Lehetséges, hogy csak egy okos hoaxról beszélünk, de emellett a történet igencsak szórakoztatóan hangzik.

Egy ismert internetes munkakereső oldal szerint egy házaspár 5 és 7 éves gyerek mellé keres dadust egy kis skót városba a skót határ mentére. Sajnos a párosnak elég nehéz dolga volt eddig, hiszen semelyik dadájukat nem tudtak megtartani. Úgy fest, hogy a történelmi helyszín, ahol csodás látványban lehet részünk kissé kísértetjárta.

A házaspár elmondása szerint ők már a helyszínen élnek tíz éve, és már amikor megvásárolták, akkor is tudták, hogy bizony kísértetjárta helyről van szó, de ennek ellenére megvették. Összesen öt dadájuk volt az elmúlt évben, akik nem bírták elviselni a furcsa hangokat, a kitört üveget és a mozgó bútorokat. Éppen emiatt hajlandóak lennének magasabb összeget is fizetni. Ráadásul a dadusnak külön szobája, fürdője és konyhája is lesz. A szülők sok esetben távol dolgoznak otthonról, így sokat kell egyedül lenni a gyerekekkel és a kéretlen szellemekkel. Kinek jött meg a kedve a munkához?

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: