A család, amely egyszerre őrült meg

A Tromp család borzalmas kálváriája idén augusztusban játszódott le Ausztráliában. Mark Tromp (51) és Jacoba (53) három felnőtt gyerekükkel, Rianával, Mitchellel és Ellával indultak el észak felé otthonukból. Nem mondták el senkinek, hogy merre tartanak, az ajtókat nyitva hagyták, útleveleiket, mobiljaikat és minden papírjukat hátrahagyták. A többi kocsiban még a kulcsokat is benne hagyták.

Harminc mérföldre otthonról a legidősebb fiú, Mitchell kidobta a mobilját az ablakon és felgyorsította a kocsit. A család meg volt győződve arról, hogy valami vagy valaki üldözi őket. Augusztus harmincadikán Mitchell elhagyta a furcsa utazást, és inkább hazaindult. Elmondása szerint családtagjai egyre furcsábban viselkedtek, ezért döntött úgy, hogy inkább elhagyja őket.

A család hamarosan ellopott egy autót is és elmentek a közeli Goulburnbe, ahol különváltak. Ella hazavezette a lopott autót. Másnap egy helyi lakos látta meg a család egyik tagját, aki katatón állapotban volt és az autó mögött rejtőzött. A nő saját nevét sem tudta. Szülei azonban továbbhaladtak, amíg össze nem találkoztak egy fiatal, Pokémon Gót játszó párral. Mr. Tromp kiszállt a kocsiból, és egyenesen a párhoz sétált, majd eltűnt a közeli erdőben. 
Image Credit: News.com.au
Ekkor már a hatóságokat is értesítették és megkezdődött Mr. Tromp keresése. Hamarosan megtalálták az erdőben, kiszáradt, de életben volt. Napokkal később bocsánatot is kért a rendőrségtől.
No, de mi történt a családdal? Mérgezett bogyók? Drogok? Vagy valami más? Nem találták meg a magyarázatot. Úgy tűnt, hogy senki sem üldözte őket, nem voltak anyagi gondjaik, nem tartoztak szektához, még ellenségeik sem voltak. Mindannyian azt mondták, hogy képtelenek magyarázattal szolgálni az eseményekre.
Néhányan úgy gondolták, hogy a család mérgezett vizet ihatott, de erre sem lett semmi bizonyíték.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.