Creepypasta: a vérbefulladt kapcsolat

Az online randizás mindig is rejtett magában kockázatokat. Most egy ilyen véres kapcsolatról fogunk beszámolni ebben a borzongató creepypastában!

Főszereplőnk kilátástalan munkahelyen dolgozott, közben barátai egyre csak összejöttek valakivel, megházasodtak és családot alapítottak. Lehangoló, nem? Ráadásul öregnek érezte magát a randis alkalmazásokhoz és rossz tapasztalata volna az online randis oldalakkal is. Így úgy döntött, hogy elmegy egy rapidrandira.

Image Credit: iStock/sturti

Az első kör interjú egyáltalán nem volt sikeres, először egy drogfüggővel beszélgetett, akinek kisgyereke van, a második nő idősebb volt az anyjánál is, a harmadik elfelejtette megadni a telefonszámát. Aztán egy új asztalhoz érkezett. Egyáltalán nem volt lelkes, amikor egy elképesztő nő ült le elé. Szépséges zöld szeme és hosszú, sötét haja volt, egyszerű fekete ruhát viselt. A furcsa ruha ellenére is teljesen más volt mint a többiek, vicces és csacsogós. Főhősünk folyamatosan mosolygott.

Image Credit: iStock/Kemter

A lány tragikus múltat tárt elé, elmondta, hogy két gyerek édesanyja volt, de mind a ketten rákban haltak meg nagyon fiatalon. A házassága nem élte túl a borzalmakat, így elváltak férjével. A férfit magával ragadta kedvessége és szépsége, ezért elfogadta, hogy találkozzanak egy első randira, ami igazán sikeres volt. A románc hamarosan virágozni kezdett, és mind a ketten komolyan gondolták a kapcsolatot.
Hónapok teltek el, amikor a férfi meg akarta kérni a kezét, amit a nő örömmel fogadott. Főhősünk otthagyta kislakását és beköltözött a nő hatalmas házába. Az első nap azonban észrevett valami furcsát a menyasszonyával kapcsolatban.

Image Credit: Patrick Heagney

Főhősünk szerette volna levinni a pincébe pár holmiját, amit feleslegesnek ítélt, de a nő pánikszerűen azt válaszolta, hogy ezt inkább szeretné ő elintézni. Később ebbe is beletörődött, hiszen csomó nő szereti a házát maga rendezgetni. Azonban mégis rájött, hogy élete szerelme titkokat rejteget a pincében. Először tiszteletben tartotta a kérését, de egyik este a laptopja felmondta a szolgálatot, és dolgoznia kellett. Tudta, hogy a pincében van a másik, régebbi laptopja. Úgy döntött, hogy lemegy és utánanéz.

Image Credit: iStock/urbancow

Hosszasan kereste a kulcsot, de később mégis sikeresen kinyitotta az ajtót. Azonnal megcsapta a hideg levegő az arcát, amihez egy iszonyatos szag is csatlakozott. Felkapcsolta az egyetlen villanykörtét, amely megvilágította a helyiséget. A koszos, penészes pince iszonyatosan festett.

Image Credit: iStock/Alden Horton

Azonnal megtalálta a saját cuccát és a számítógépét is. Azonnal el akarta hagyta a pincét, és visszarohanni, eltüntetni annak a nyomát, hogy itt járt. Amikor bekapcsolt a számítógépet, egy új mappát talált, amelyben videókat tárultak. A nevük: EGY, KETTŐ, MIÉRT és ŐT. Idegesen az ŐT videóra kattintott, amelyben a félelmetes képek véget vetettek a boldogságának.

Image Credit: iStock/powerofforever

Egy meztelen férfit, korai harmincas éveiben folyamatosan leszúrta egy női támadó egy óriási késével. Az arca nem volt látható, a teste furcsán mozgott, mintha lebegne. A férfi ordított a fájdalomtól, csak azt ordította, hogy MIÉRT?

Image Credit: iStock/domoyega

Főhősünk keze remegett a félelemtől, amikor a kamerázó végre leállította a felvételt. Émelyegve és rettegve találta magát, és megnézte a többi videót is. Az EGY-re kattintott.

Image Credit: iStock/alex5550

A második videó is hasonlatosan kezdődött, de ebben az esetben egy fiatal fiú volt az áldozat, körülbelül nyolc éves. Az ismeretlen nő furcsán nevetett, miközben kivégezte fiatal áldozatát. A férfi nem tudta abbahagyni a videókat. Rákattintott a KETTŐ-re is, amelyben egy másik gyerek szenvedte el a borzalmakat. Még borzalmasabbá tette, hogy ebben a videóban az áldozat még nem lehetett egy éves.

Image Credit: iStock/powerofforever

Főhősünk rákattintott a MIÉRT nevű videóra. A videóban saját menyasszonya arcával került szembe, aki nyugodtan nézett a kamerába. Amikor megszólalt, a hangja furcsának hatott, olyannak, amit még sohasem halott ezelőtt. “Szia, Drágám! Mostanra gondolom kiderült számodra, hogy nem az vagyok, akinek mondtam magam”

Image Credit: iStock/Kemter

“Tudom, hogy halálra vagy rémülve. Azoknak a szelleme, akiket megöltem most is ott vannak körülötted. Azt mondják menekülj, mentsd meg magad. De te még most is ott ülsz és várod a magyarázatot. Nem volt benne semmi speciális effekt, ez mind megtörtént. Szeretem nézni a felvételeket, de el kellett rejtenem. Nem tudhattad. A magányos agyad elfogadott, úgysem tudnád befogadni, hogy beleestél egy szörnyetegbe.”

Image Credit: iStock/domoyega

“Tudni akarod a legjobb részt? Tudtam, hogy rá fogsz jönni. Nem tudtam örökre titokban tartani. Tudtam, hogy lemész a pincébe és rájössz, hogy a gyerekeim sohasem voltak rákosak. ” – közelebb hajolt a képhez.

Image Credit: iStock/Kemter

“Meg lennél lepve, hogy milyen könnyű emberi maradványokat rejteni a padló alá. Amikor beléptél ebbe a szobába, akkor a halott gyerekeimen és férjemen tapostál. Büszke vagy magadra? Tudom, hogy most nézed ezt a videót, csak ma vettem fel. Fordulj meg!” – mondta.

Image Credit: iStock/OSTILL

Főhősünk teljes idegösszeomlást szenvedett, de sikerült megszöknie a nő elől. A bíróság halálbüntetésre ítélte a nőt.

dating_24a

Utolsó szavai azok voltak a férjének, hogy biztosan be fogja fejezni, amit elkezdett. Sok év intenzív terápia kellett hozzá, hogy felépüljön a főhős, de még most is rémálmoktól szenved. Évekkel később visszatért a randizáshoz is, de most csak ismerősök ismerőseivel találkozgat. Az egyik legjobb barátja mutatta be egy új lánynak, akivel elmentek a kedvenc éttermébe. A gond csak az volt, hogy kísértetiesen hasonlított zöld szeme előző menyasszonyához.

Image Credit: iStock/Kemter

forrás: BlumHouse

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.