Creepypasta: táborozókat kerítettek be a maszkosok

Kijelenthetjük, hogy Florida vad vidéki nem valók tapasztalatlan táborozóknak, főleg akkor nem, hogyha az egész éjjelt kint akarod tölteni. Most egy igazi nyári borzongást fogunk veletek megosztani, amelyet egy ismeretlen szerző osztott meg a Creepypasta Wikire. Saját tapasztalatairól írt, amelyek a Highlands Hammock State Parkban estek meg vele. 

Image Credit: iStock/tolstnev

Though they were not far from other campers on the grounds — in fact, they could see their neighbors’ fires and lamps in the distance — the area was still remote and peaceful, free from the lights and sounds of the city, punctuated only with the buzz of nocturnal insects and the occasional rustling of raccoons, possums or other scavengers. Wild boars were known to inhabit the area, but they were usually afraid to approach humans.

As the moon crested the treetops, the friends’ conversation went on for hours within their tent, and the predominant subject was music — particularly the band Slipknot, and how they hoped they could form a group of their own with a similar visual style, hiding their identities like Slipknot’s infamously masked members.

Image Credit: iStock/johnnorth

Amíg barátja kiment a sátorból, hogy könnyítsen magán, a mesélő furcsa zajokat hallott az ellenkező irányból, ahol nem voltak táborozók. Amikor a barátja visszatért, meg akarta kérdezni barátját, hogy hallott-e valamit, azonban csak a srác arcán zavartság ült, odakint pedig csend honolt. Amikor már a sötétben feküdtek, a szerző újra zajokat hallott. Furcsa neszezést, a zaj egyre hangosabb lett és közelebb vándorolt. Bármi is volt odakint, nem egy darab volt belőle.

Image Credit: iStock/Astrid860

Ekkora a mesélő és a barátja teljesen éber lett. A férfi újra meg akarta kérdezni barátját, hogy nem látott-e kint valamit. Ekkor magától megszólalt, és elmondta, hogy egy kicsi, furcsa állatot látott egy másik táborhelyen. Először azt hitte, hogy mosómedve, de közelebbre érve megállapította, hogy még sohasem látott ehhez hasonló állatot. Sápadt, fehér arca volt, világító vörös szemekkel, furcsán emberi külsővel. Mintha az állat emberi maszkot viselt volna.

Image Credit: iStock/riza

A barátja még be sem fejezte a történetet, amikor a neszezést még közelebbről hallották. A hangos ritmikusan váltakoztak, mint egy apró tandem. Ahogy hallgatóztak egy apró, alacsony sziluett jelent meg a sátor előtt. Alakját megvilágította a hold fénye.

Image Credit: iStock/kobzev3179

Úgy tűnt, hogy az apró figura be akar menni a sátorba, de végül mégis távolodni kezdett. Végül összeszedték minden bátorságukat, és lehúzták a sátor cipzárját, csak hogy kilessenek. Először a szerző barátja lesett ki, de elakadt minden szava.

Image Credit: iStock/kobzev3179

Ezután a szerző is kinézett. Apró, emberi alakokat látott, aki furcsa formulába rendeződtek. A testüket fekete szűr borította, kivétel az arcukat, amelyek fehér, maszkszerű dolog volt. Emberszerű kezük volt és vörös szemük. A páros soha többé nem látta a furcsa lényeket, megbeszélték, hogy soha többé nem beszélnek róluk, mert úgyse hinne nekik senki.

Image Credit: iStock/kobzev3179

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.