Creepypasta: a fiú, aki imádta a villámlást

Ma egy olyan creepypastát ajánlunk a figyelmetekbe, amiben egy egyedülálló apa furcsa élményeket tapasztalt hároméves fiával. Közösen költöztek ki a nagyvárosból egy csendes, vidéki városba, ahol nagyon érdekes események történtek, pedig csak azért indultak el, hogy tiszta lappal kezdjék az életüket.

Image Credit: iStock/driftlessstudio

Az apuka nagyon várta, hogy fia végre találkozzon igazi természeti jelenségekkel is, így izgatottan várta az első vihart is. A fia imádta az élményt: az égen átcikázó villámok látványát, a szél süvítését. A mennydörgés hangjától ugrándozott örömében, egyáltalán nem félt.

Image Credit: iStock/mcdustelroy

Másnap reggelinél a fiú hosszasan beszélt a viharról, főleg a villámokról, amelyek egész éjjel bevilágítottak az ablakát. Azonban pár nappal később a villámok iránti rajongása inkább aggodalomra adott okot. A fiú az elkövetkező reggeleken a szobáját bevilágító villámokról beszélt. Ezzel nem is lett volna gond, de az előző éjjeleken nem volt vihar, sőt egyetlen felhő sem volt az égen.

Image Credit: iStock/mbolina

Az apa úgy gondolta, hogy a fiú biztosan álmodik, de a fiú a következő héten még két alkalommal. Hamarosan a helyi hírekből kiderült, hogy a rendőrség egy pedofilt keres a környéken. Az apa hamarosan rájött, hogy nem kellett volna fia említéseit figyelmen kívül hagynia.

– Képzeld! – mondta a fiú. – Nem jön több villám odakintről!
Az apa megkönnyebbülten sóhajtott fel.
– Végre vége a viharnak, mi?
A fiú furcsán nézett rá, majd lassan megrázta a fejét.
– Azt hittem, azt mondod, hogy nincs több villámlás.
– Nem – válaszolt a fiú izgatottan. – Most már a szekrényemből jön!

Image Credit: iStock/Willowpix

Az apa és fiú vallomása fontos szerepet játszott, hogy végre letartóztassák a gyanúsítottat. De az apát nagyon megviselte, hogy nem vette komolyan a fiát. Még most sincs kész arra, hogy megnézze a fotókat, amiket a pedofil készített a fiáról….

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: