Creepypasta: egy elátkozott video

Az interneten terjed egy állítólagosan kísértetjárta video, amelynek címe a “The Grifer”. Elsőként a 4chan nevű oldalon emlegették, ahol többször is áttárgyalták az ügyét.  2008-ban is beszélgettek a felkavaró video kapcsán egy oldalon, amelyet itt lehet megtekinteni:

grifter_01

A beszélgetésben teóriákat vitatnak meg a video készítőjével kapcsolatban, mások pedig azt állítják, hogy látták a felvételt. Sokan viszont megcáfolják, hiszen ekkor az eredeti video még elérhetetlen volt az internetről. A félelmetes történet szerint, aki látja a videót, azokat folyamatos rémálmok gyötrik, amely őrületet és halált is okozhat a nézőnek. Azóta rengetegen állították, hogy látták az eredeti videót, de ez mind hoax volt csupán.
A városi legenda szerint az eredeti videóban tudatalattira ható hallási effekteket építettek be, amelyek ártalmasak lehet a testre. Ezek migréneket, hallucinációkat és még aritmiát is okozhatnak.
Most a BlumHouse nevű internetes oldal állítása szerint kaptak egy videót, amely az eredeti felvétel. A cikk írója azt javasolja, hogy a rossz hatások elkerülése miatt érdemes halk hangerővel, nem fülhallgatóval nézni a felvételt. Figyelmeztet, hogy semmiképp se nézzük a felvételt túl hangosan, mert ez növeli a káros hatásokat. Ha ide kattintotok, akkor elérhető a felvétel.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.